Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/312 A kérdező kommentje:

Szerintetek akkor milyen orvoshoz kellene fordulnom?

Ha rák,akkor nem làtta volna az orvos?

Illetve ha pcos azt is látta volna nem?

jan. 2. 09:13
 232/312 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ugyan már, komolyan a 3 éves gyerekem értelmesebb, mint te. Ez nem a tudakozó. Hogy a francba lehet valaki ennyire életképtelen? Háziorvos, labor pl... Kenyeret tudsz magadtól venni vagy akkor is ennyire gyökér vagy?
jan. 2. 09:34
 233/312 A kérdező kommentje:
Főleg hogy már mindkét helyen jártam:D kössz a tippet
jan. 2. 09:34
 234/312 A kérdező kommentje:
Tökéletesek lettek a véreredményeim
jan. 2. 09:36
 235/312 anonim ***** válasza:
100%

"Ha rák,akkor nem làtta volna az orvos?"

A rák sokkal kevésbé egyértelmű, mint egy terhesség, amit uh-val ki lehet zárni.

De érdekes módon az neked hihető, hogy 12 hetes magzat bújkál, de egy rák, pláne korai szakaszban bezzeg biztos kizárható mezei uh-val. Még kenetvétellel sem feltétlen.

jan. 2. 11:39
 236/312 anonim ***** válasza:
100%
#231! Pszichiáter, b.szki! Már írtuk 100x.
jan. 2. 11:41
 237/312 A kérdező kommentje:

Azt hiszitek,hogy viccelődöm

Nem tudom mi történik a testemmel,de már itt sírok

Láthatóan nőtt a méhemnél,nem puffadás,folyamatosan feszít,és nem is tudom ott behúzni…

Annyira félek,hogy valahogy mégis terhes vagyok

Fáj a mellbimbóm is

Mi más okozhat ilyesmit? Bizsereg a hasamban is valami,mintha tényleg egy baba mocorogna odabent

Közben meg tudom,hogy eddig egy orvos sem látta és a hcg is 2alatti,de akkor miért olyan mintha terhes lennék?

jan. 2. 17:15
 238/312 A kérdező kommentje:

Tudjàtok az a fura,hogy minden tünetem 2héttel az együttlét után jelentkezett…de ha meg az is vagyok,akkor hogy nem derült ki azóta?

Folyamatosan teszteltem,és csak időn túl kaptam pozitív eredményt 2x

Azóta voltam ugye a vérvételen meg az orvosnál is 27-én,aki nem làtott babát

Istenem,az a szomorú,hogy tudom,hogy szinte lehetetlen,közben meg nem tudok megnyugodni amiatt,ahogy érzem magam

jan. 2. 17:22
 239/312 anonim ***** válasza:
100%

Ha az megnyugtat 9 hetesen semmi sem bizsereg és nem nő pocak.

Az még hónapok.

Valamilyen bél problémád lesz, valami fúj, egy vitamin, egy turmix, vagy felfáztál.

jan. 2. 17:23
 240/312 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira félek,hogy valahogy mégis terhes vagyok"

Értsd már meg: rákos sokkal inkább lehetsz. Azon nem aggódsz rossz citológiával? Az érdekes.

Egy nemkívánt terhességet (ami neked nincs!) meg lehet szakítani, ennyi a teendő vele. A rákot meg nem biztos, hogy túléled. Szóval inkább menj utána ennek, mi a bajod, mert terhesség tuti nem, de betegség még lehet. Aminél nagyon nem mindegy, mikor derül ki.

jan. 2. 17:24
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!