Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Szerintetek akkor milyen orvoshoz kellene fordulnom?
Ha rák,akkor nem làtta volna az orvos?
Illetve ha pcos azt is látta volna nem?
"Ha rák,akkor nem làtta volna az orvos?"
A rák sokkal kevésbé egyértelmű, mint egy terhesség, amit uh-val ki lehet zárni.
De érdekes módon az neked hihető, hogy 12 hetes magzat bújkál, de egy rák, pláne korai szakaszban bezzeg biztos kizárható mezei uh-val. Még kenetvétellel sem feltétlen.
Azt hiszitek,hogy viccelődöm
Nem tudom mi történik a testemmel,de már itt sírok
Láthatóan nőtt a méhemnél,nem puffadás,folyamatosan feszít,és nem is tudom ott behúzni…
Annyira félek,hogy valahogy mégis terhes vagyok
Fáj a mellbimbóm is
Mi más okozhat ilyesmit? Bizsereg a hasamban is valami,mintha tényleg egy baba mocorogna odabent
Közben meg tudom,hogy eddig egy orvos sem látta és a hcg is 2alatti,de akkor miért olyan mintha terhes lennék?
Tudjàtok az a fura,hogy minden tünetem 2héttel az együttlét után jelentkezett…de ha meg az is vagyok,akkor hogy nem derült ki azóta?
Folyamatosan teszteltem,és csak időn túl kaptam pozitív eredményt 2x
Azóta voltam ugye a vérvételen meg az orvosnál is 27-én,aki nem làtott babát
Istenem,az a szomorú,hogy tudom,hogy szinte lehetetlen,közben meg nem tudok megnyugodni amiatt,ahogy érzem magam
Ha az megnyugtat 9 hetesen semmi sem bizsereg és nem nő pocak.
Az még hónapok.
Valamilyen bél problémád lesz, valami fúj, egy vitamin, egy turmix, vagy felfáztál.
"Annyira félek,hogy valahogy mégis terhes vagyok"
Értsd már meg: rákos sokkal inkább lehetsz. Azon nem aggódsz rossz citológiával? Az érdekes.
Egy nemkívánt terhességet (ami neked nincs!) meg lehet szakítani, ennyi a teendő vele. A rákot meg nem biztos, hogy túléled. Szóval inkább menj utána ennek, mi a bajod, mert terhesség tuti nem, de betegség még lehet. Aminél nagyon nem mindegy, mikor derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!