Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Figyelt kérdés
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
dec. 9. 19:56
1/88 anonim válasza:
Igen, az mar latszik. Vaknak kene lenni hozza, hogy ne lassa.
2/88 A kérdező kommentje:
Óriási lett a hasam,alul,pont a méhemnél domborodik ki és feszül is az egész,gyakran pisilek,nem értem
dec. 9. 20:01
4/88 A kérdező kommentje:
Màrmint vékony vagyok,de kidomborodik a méhemnél nagyon és puffadt,nem ilyen volt,láthatóan az alhasam puffadt
dec. 9. 20:04
5/88 anonim válasza:
9 hetesen mitől lenne hasad? Csak az az orvos nem látja amelyik vak
6/88 anonim válasza:
Felfáztál.
Gondolom annyi eszed nem volt mielőtt nőgyógyászhoz mész, hogy egy terhességi tesztet csinálj...
7/88 anonim válasza:
Miért pont 9+3 lennél ma? Mikor volt meg utóljára?
Mit mondott (/írt a leletre) a doki? Látott érő tüszőt esetleg, milyen vastag a nyálkahártya, ciszta van-e stb.?
8/88 A kérdező kommentje:
Csináltam,negatív
De akkor mik ezek a terhes tünetek?
dec. 9. 20:08
9/88 A kérdező kommentje:
9mm a méhnyálkahártya
Utolsó normális menstruációm okt.5-én volt, azóta minimális vérzés volt,szinte alig
Ciszta nincs,mindent rendben talált,a hasfájás miatt mentem
dec. 9. 20:10
10/88 anonim válasza:
Nyilvanvaloan nem terhes tunetek, mert nem vagy terhes.
Indulj el mas iranyba. Keresd fel a haziorvosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!