Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/312 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó kettő... nem azzal van a baj, hogy rosszul van, nyilván ki kell deríteni, hogy miért. De a kérdező a szemének a dokiknak és semminek nem hisz, benne továbbra is a terhesség az egyetlen lehetséges opció. Az egészség kategóriában kéne leírni a panaszokat, ott hasznosabb infók lesznek, mert ez nem terhesség.

Amúgy amiket írtok azok tipikusan ételérzékenység tünetek... glutén tej tojás vagy szója. Én hálás vagyok, hogy nincsenek ilyen gondjaim, de két jó braátnőm megküzd az ételekkel... hasi panaszok, cikluszavar, erős puffadás, tojástól még a nagyon mély pattanások arcon háton...

Talán errefele kellene kutakodni... de ha pénzt nem akartok belefeccőlni, nagyon egyszerű tesztelni otthon is. El kell hagyni kezdésnek a tojást és atejet két hétre, zéró bevitel, aztán valamelyikből enni egy szép adagot. Ha utána lesz panasz , akkor máris megvan a gond.

A terhességről meg szakadjatok le kérlek, mert naponta kérdeztek itt rá, hol ott már a dokik is bizonyították, hogy nem az... akkor nem értem miért kell kötni az ebet a karóhoz.

Minden jót!

dec. 16. 13:57
 92/312 anonim ***** válasza:
100%

#90 - persze hogy idegőrlő, ha az ember nem tudja, mi a baja... na de ha nincs hcg a szervezetében, se vizeletben, se vérben, pedig már lassan a második trimeszter jönne, és ultrahangon nem látszik semmi, és minden teszt negatív, akkor a terhességet csak el kéne felejteni már.

91-es jól írja. Az ételintolerancia nem olyan, mint egyes ételallergiák, hogy azonnal az adott étel után elfogyasztása után jelentkeznek a tünetek. Van persze hogy könnyen összeköthető a jelenség, mint pl. a laktózérzékenység esetén, de egy gluténérzékenység pl. már nem ilyen egyszerű folyamat. Gyakran csak próbálgatással derül ki, mi is a gond.

dec. 16. 14:02
 93/312 A kérdező kommentje:

Kedves 89-es!

Kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyok ezzel egyedül,te is voltál vérvételen?

Nagyon remélem,hogy jobban leszünk🥺egy rémálom ez az egész

dec. 16. 14:34
 94/312 A kérdező kommentje:

92

Csináltam otthoni gluténérzékenység tesztet és negatív lett

Nem gyomor panaszaim vannak,nem megy a hasam,hanem a méhemnél fáj,jártam gaszroenterológusnàl,aki visszakuldott a nogyogyaszhoz,tehát nem ez van a dologban…

A nőgyógyász valami durva húgyúti fertőzésre gyanakszik,amit nem mutat ki az ilyen teszt sem,ezért vizelettenyésztést csinálnak,csak 1hét még mire megjön az eredmény

dec. 16. 14:36
 95/312 anonim ***** válasza:
100%
Azért szerintem senki nem írt egy rossz szót sem, hogy nem tudja mi a baja. Sőt! Rengeteg tippetet kapott merre menjen. A terhesség több vizsgálattal is kizárt. Negatív uh, negatív vizelet, negatív vérteszt. Ez így már 100%, hogy nem. A többi meg mind olyan tipp, ami okozhat ilyet. Hormonzavar, ételintolerancia, pszichés... A női hormonrendszer elég érzékeny, az emelkedett stresszhormonok is megboríthatják a rendszert, aki picit "fogékonyabb" erre, annak kisebb stressz is elég. Mint amikor pl vizsgák előtt megkergül a ciklus. Gyakoribb, mint gondolnák az emberek, hogy már "ennyi" is megborítja az arra hajlamosaknál. Első körben kikell zárni a szervi gondokat, ha ott nincs magyarázat akkor a pszichés oldalt is.
dec. 16. 14:40
 96/312 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező itt az a fura, hogy egy otthoni tesztnek elhiszed, hogy nem vagy gluténérzékeny, pedig azt sokszor még vérből, laborban sem tudják kimutatni, csak vékonybél tükrözéssel, de

azt, hogy nem vagy terhes nem akarod elhinni se az otthoni tesztnek, se a vértesztnek, se az ultrhangnak....

dec. 16. 15:04
 97/312 A kérdező kommentje:

Én már tényleg nem tudom mi a baj

Most is késik és szörnyen hányingerem van…alhasam olyan furán puffadt,nem mint amikor kajától puffadok,lenne már vége ennek az egész rémálomnak

dec. 16. 20:35
 98/312 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy most is késik? Akkor eddig megjött, csak akkor is késett (meg valamivel kevesebb volt gondolom)?... ha 3 hónapos terhes lennél, mar a harmadiknak kéne kimaradni!! Es hcg még mindig nincs. Ez vagy komoly psziches zavar, vagy a hormonjaiddal van baj. Terhes 1000% hogy nem vagy, főleg hogy hónapok óta nem volt szex, ha jól értelmezem.

dec. 16. 20:44
 99/312 A kérdező kommentje:

Megjött mindkét hónapban,csak iszonyat kevés volt,kb elég lett volna egy betét egy nap

Viszont most semmi,pedig fura enyhe görcseim vannak tegnap óta…bele vagyok betegedve

Nem volt szex azóta,utoljára okt.14-én volt

dec. 16. 20:47
 100/312 anonim ***** válasza:
100%
Esküszöm ez a sogornöm lesz!!!!!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭kb igy csinál ö is mindig...söt ö már volt hogy 12hetesnek mondta magát bő ruhákba járt hogy annak látszódjon..hiába mondtam neki nem vagy terhes de ö még mindig azt mondta hogy az...Sajna Agyban nincs ott de mondjuk nem is való neki gyerek mármint tudva hogy milyen... úgy értem hogy nem 100as... Kérdés ha lehet és lesz is netán gyereke hogy látja el...mikor magát se tudja rendesen....
dec. 16. 21:01
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!