Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Kedves utolsó kettő... nem azzal van a baj, hogy rosszul van, nyilván ki kell deríteni, hogy miért. De a kérdező a szemének a dokiknak és semminek nem hisz, benne továbbra is a terhesség az egyetlen lehetséges opció. Az egészség kategóriában kéne leírni a panaszokat, ott hasznosabb infók lesznek, mert ez nem terhesség.
Amúgy amiket írtok azok tipikusan ételérzékenység tünetek... glutén tej tojás vagy szója. Én hálás vagyok, hogy nincsenek ilyen gondjaim, de két jó braátnőm megküzd az ételekkel... hasi panaszok, cikluszavar, erős puffadás, tojástól még a nagyon mély pattanások arcon háton...
Talán errefele kellene kutakodni... de ha pénzt nem akartok belefeccőlni, nagyon egyszerű tesztelni otthon is. El kell hagyni kezdésnek a tojást és atejet két hétre, zéró bevitel, aztán valamelyikből enni egy szép adagot. Ha utána lesz panasz , akkor máris megvan a gond.
A terhességről meg szakadjatok le kérlek, mert naponta kérdeztek itt rá, hol ott már a dokik is bizonyították, hogy nem az... akkor nem értem miért kell kötni az ebet a karóhoz.
Minden jót!
#90 - persze hogy idegőrlő, ha az ember nem tudja, mi a baja... na de ha nincs hcg a szervezetében, se vizeletben, se vérben, pedig már lassan a második trimeszter jönne, és ultrahangon nem látszik semmi, és minden teszt negatív, akkor a terhességet csak el kéne felejteni már.
91-es jól írja. Az ételintolerancia nem olyan, mint egyes ételallergiák, hogy azonnal az adott étel után elfogyasztása után jelentkeznek a tünetek. Van persze hogy könnyen összeköthető a jelenség, mint pl. a laktózérzékenység esetén, de egy gluténérzékenység pl. már nem ilyen egyszerű folyamat. Gyakran csak próbálgatással derül ki, mi is a gond.
Kedves 89-es!
Kicsit megnyugodtam,hogy nem vagyok ezzel egyedül,te is voltál vérvételen?
Nagyon remélem,hogy jobban leszünk🥺egy rémálom ez az egész
92
Csináltam otthoni gluténérzékenység tesztet és negatív lett
Nem gyomor panaszaim vannak,nem megy a hasam,hanem a méhemnél fáj,jártam gaszroenterológusnàl,aki visszakuldott a nogyogyaszhoz,tehát nem ez van a dologban…
A nőgyógyász valami durva húgyúti fertőzésre gyanakszik,amit nem mutat ki az ilyen teszt sem,ezért vizelettenyésztést csinálnak,csak 1hét még mire megjön az eredmény
Kérdező itt az a fura, hogy egy otthoni tesztnek elhiszed, hogy nem vagy gluténérzékeny, pedig azt sokszor még vérből, laborban sem tudják kimutatni, csak vékonybél tükrözéssel, de
azt, hogy nem vagy terhes nem akarod elhinni se az otthoni tesztnek, se a vértesztnek, se az ultrhangnak....
Én már tényleg nem tudom mi a baj
Most is késik és szörnyen hányingerem van…alhasam olyan furán puffadt,nem mint amikor kajától puffadok,lenne már vége ennek az egész rémálomnak
Mi az hogy most is késik? Akkor eddig megjött, csak akkor is késett (meg valamivel kevesebb volt gondolom)?... ha 3 hónapos terhes lennél, mar a harmadiknak kéne kimaradni!! Es hcg még mindig nincs. Ez vagy komoly psziches zavar, vagy a hormonjaiddal van baj. Terhes 1000% hogy nem vagy, főleg hogy hónapok óta nem volt szex, ha jól értelmezem.
Megjött mindkét hónapban,csak iszonyat kevés volt,kb elég lett volna egy betét egy nap
Viszont most semmi,pedig fura enyhe görcseim vannak tegnap óta…bele vagyok betegedve
Nem volt szex azóta,utoljára okt.14-én volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!