40 hetesen méhszáj vizsgálat után egy kis vérzés normális?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, ha vérzés van irány a doki, csakhogy én most jöttem a dokitól. Ilyenkor is érvényes ez a "szabály"?
Vagyis nem teljesen most jöttem, mert még délelőtt voltam orvosnál, aztán utána boltba mentem, majd hazajöttem kipakoltam és el is felejtettem, hogy amúgy már egyből az orvostól, amikor kijöttem éreztem valami folyást a hüvelyemből. Most mentem csak el wc-re, így most láttam, hogy véres egy kicsit a bugyim, plusz a wcpapír is az lett, meg egy kis barnás véres darabka is volt rajta, (gondolom lehet a nyákdugó egy darabja?) Viszont friss vér nincsen azóta. A méhszáj értékemhez ezt írták, 2100-2110.
Szóval ilyenkor mi van? Menjek vissza az orvoshoz vagy ha nem tapasztalok újabb vérzést vagy bármi különösebb dolgot, akkor hagyjam?
nov. 15. 12:56
1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy így 40 hetesen, azt se bánom, ha ezzel kicsit beindította a doki a dolgot vagy valami, csak baj ne legyen.
nov. 15. 12:57
2/4 anonim válasza:
Amíg nincs új vér addig felesleges. Lehet pár nap és beindul. Ilyenkor ez normális, minimális vér. Mivel azóta elmúlt, nincs gond, de ha megint lenne és kicsit több irány a doki. Addig meg csak pihenj készülj a babára :)
3/4 anonim válasza:
Normális, emiatt felesleges visszamenni.
4/4 anonim válasza:
Normális, valoszinu picit tagított kézzel. De ilyenkor már nagyon érzékeny a méhszáj, pici piszkálástól is vérezhet. Tágulasi vérzés is lehet. Akkor kell rohanni ha elönt a vér, mert akkor levált a placenta, de ilyen kis pecseteléssel nem kell menni sehová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!