Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/312 A kérdező kommentje:

Pedig nem beképzelem,az alhasam reggel is puffadt,be se tudom húzni,pedig vékony vagyok

Még mindig nem jött meg…most a melleim se fájnak ez a fura,szoktak menstruáció előtt,viszont cserébe hányingerem van

dec. 17. 08:39
 102/312 A kérdező kommentje:
Viszont nincs hcg a véremben,tényleg nem értem mitől nő a méhem
dec. 17. 08:42
 103/312 anonim ***** válasza:
100%

Ugye tudod, hogy a méhed csont mögött van a terhesség elején...akinek az első 9 hétben nagy a hasa azt puffadásnak hívják. A méh ilyenkor még nem domborodik ki, nem nyomki hasfalat, mert a csontod se tolja ki...ne legyél ennyire hülye....bocsánat de elképsmesztő, hogy számodra a puffadás egyenlő méh növekedéssel. Észt nem osztottak neked. Amúgy hány évig szeretnél még erről itt társalogni? Komolyan me gondolod, hogy elég volt?

Nem győzől meg senkit. Mit nem értesz? Keress fel pszichológust. Itt meg zárd a témát.

dec. 17. 08:47
 104/312 anonim ***** válasza:
100%
Tergessegtől nem nőne látvanyosan a méhed. Ez valami más. Vagy sima puffadas, vagy más nő.
dec. 17. 14:04
 105/312 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező!!! Engedd el ezt a dolgot ne gondolj rá mert mér behaluzod a tüneteket...és hidd el megfog jönni...én is voltam így annyira akartam babát hogy azért nem jött meg.. csináltam tesztet negatív lett doki is mondta semmi és rá másnap megjött...Saját magad álltatod tudom milyen de ez már beteges tényleg...
dec. 17. 20:07
 106/312 anonim ***** válasza:
100%

Nem a méhed nő. A hasad puffad.

dec. 17. 20:32
 107/312 A kérdező kommentje:

Én csak azt nem bírom felfogni,hogy hogy lehet,hogy nem jött meg rendesen az utóbbi 2hónapban,most meg egyáltalán,a hormonjaim rendben,megnézték,és mégis hányingerem van,puffadok,a mellem nem fáj egyáltalán,mint menstruàció előtt szokott,nagyon gyakran járok pisilni

Mi ez ha nem terhesség? Annyira belebetegedten már ebbe az egészbe,hogy az orvosok is csak küldenek innen oda,onnan ide,közben érzem,hogy valami nincs rendben

Tudom,hogy fel kell keresnem egy pszichológust is…tisztában vagyok vele

Most valaki azt mondta,hogy a vérvétel sem mindig mutatja ki,én màr nem tudom

Pénteken visszamegyek a dokihoz,hogy nem múltak a tünetek,és nem is jött meg

dec. 18. 08:55
 108/312 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom,hogy fel kell keresnem egy pszichológust is…tisztában vagyok vele"

Minél előbb!

Én csak azt nem értem, miért pont a terhességen lovagolsz? Azt zárták ki a legbiztosabban. TUTI, hogy nem vagy terhes. Képzeld magad inkább cölikáliásnak, vagy bármi másnak, ha már minden áron kell valami.

dec. 18. 08:59
 109/312 anonim ***** válasza:
100%
Pcos simán lehet, korai menopauza bármi...nem vagyunk orvosok nem tudjuk. Egy új hormonpanelt érdemes lenne csináltatni amh-val. Meg mellette pszichológus. A női hormonrendszer nagyon érzékeny, bármi megboríthatja. A stressz pl kifejezetten. De nem vagy terhes. Ha terhes lennél akkor azt már mindegyik doki látta volna.
dec. 18. 09:00
 110/312 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tudjuk megmagyarázni hogy nem terhes...sajnálom tényleg de ez beteges már...egedd el ezt... amúgy a test tud olyan tünetet produkálni amit épp bebeszél az ember magának...lehet nöl has holott terhesség nincs stb..van ilyen..😪
dec. 18. 09:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!