Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Pedig nem beképzelem,az alhasam reggel is puffadt,be se tudom húzni,pedig vékony vagyok
Még mindig nem jött meg…most a melleim se fájnak ez a fura,szoktak menstruáció előtt,viszont cserébe hányingerem van
Ugye tudod, hogy a méhed csont mögött van a terhesség elején...akinek az első 9 hétben nagy a hasa azt puffadásnak hívják. A méh ilyenkor még nem domborodik ki, nem nyomki hasfalat, mert a csontod se tolja ki...ne legyél ennyire hülye....bocsánat de elképsmesztő, hogy számodra a puffadás egyenlő méh növekedéssel. Észt nem osztottak neked. Amúgy hány évig szeretnél még erről itt társalogni? Komolyan me gondolod, hogy elég volt?
Nem győzől meg senkit. Mit nem értesz? Keress fel pszichológust. Itt meg zárd a témát.
Nem a méhed nő. A hasad puffad.
Én csak azt nem bírom felfogni,hogy hogy lehet,hogy nem jött meg rendesen az utóbbi 2hónapban,most meg egyáltalán,a hormonjaim rendben,megnézték,és mégis hányingerem van,puffadok,a mellem nem fáj egyáltalán,mint menstruàció előtt szokott,nagyon gyakran járok pisilni
Mi ez ha nem terhesség? Annyira belebetegedten már ebbe az egészbe,hogy az orvosok is csak küldenek innen oda,onnan ide,közben érzem,hogy valami nincs rendben
Tudom,hogy fel kell keresnem egy pszichológust is…tisztában vagyok vele
Most valaki azt mondta,hogy a vérvétel sem mindig mutatja ki,én màr nem tudom
Pénteken visszamegyek a dokihoz,hogy nem múltak a tünetek,és nem is jött meg
"Tudom,hogy fel kell keresnem egy pszichológust is…tisztában vagyok vele"
Minél előbb!
Én csak azt nem értem, miért pont a terhességen lovagolsz? Azt zárták ki a legbiztosabban. TUTI, hogy nem vagy terhes. Képzeld magad inkább cölikáliásnak, vagy bármi másnak, ha már minden áron kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!