Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
100%
Nos, akkor arra kell keresgélni. Kb. 100% hogy nem vagy terhes, plane nem 9 hetes, de ha megnyugtat, csinaltass egy hcg tesztet vérből. Aztan mehetsz tovább gasztro felé.
dec. 9. 20:44
 22/88 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy terhes. Nincs pozitív teszted, az orvos sem látta, a méhnyálkahártya is vékony hozzá.

A haspuffadás meg ezer mástól lehet.

Terhestünetet a terhességnél termelődő HCG hormon jelenléte okoz. Ergo ha negatív a teszt, nem okozhatja HCG a tüneteidet.

dec. 9. 20:47
 23/88 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat?

Egyébként kb mekkora méhnyálkahártya jellemző ilyenkor?

dec. 9. 20:51
 24/88 anonim ***** válasza:
100%
Nekem utoljára 5 hetesen írták le terhességnél, 21.5 mm volt. 4 hetesen 14 mm.
dec. 9. 20:53
 25/88 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nekem mai vizsgálatnál, úgy, hogy peteérés után vagyok, nem vagyok terhes, 11 mm. Szóval a tiéd is egy luteális fázisnak megfelelő vastagságú kb.
dec. 9. 20:54
 26/88 anonim ***** válasza:
100%
Bebeszéled csak
dec. 9. 20:57
 27/88 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi mindenkinek!
dec. 9. 21:01
 28/88 anonim ***** válasza:
100%
12-es: ezek húgyúti fertőzés/húgyhólyag fertőzés tünetei is lehetnek, csodálkozom, hogy a háziorvos ilyen irányba nem gondolkodott a gyakori vizelés és alhasi fájdalom miatt. Nem tudom milyen az a "felfázásos" teszt, de én erre is gondolnék.
dec. 9. 21:52
 29/88 A kérdező kommentje:
Hugyuti fertozes gyorsteszt negatív
dec. 9. 22:06
 30/88 anonim ***** válasza:
21%

Biztos, hogy nem vagy terhes. De ha elmondtad az orvosnak, hogy az utóbbi 2hónapban nem volt rendes menstruációd(az nem számít, ha kicsit kevesebb, mint szokott) és ő azt mondta, hogy minden rendben, akkor azért nem a legjobb szakember.

Ui.: Attól, hogy a kérdező nem terhes, nekem 5 hetesen 9,5mm endometrium volt. A delikvens itt vergődik rajtam. Szóval az nem igaz, hogy vastagabb kell a terhesség elején, mint menstruációnál. Pont azért nem tudják megmondani nagyon korai terhességnél, amikor még petezsák sincs, hogy terhes-e, mert csak az látszik, hogy megvastagodott az endometrium, de még nem jobban, mint nem terhesen.

dec. 10. 00:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!