Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Várjatok, lehet, hogy ő az egyetlen, aki úgy terhes, hogy sem vérből, sem vizeletből nem mutatható HCG, és az UH-n sincs nyoma egy lassan 2.5 hónapos terhességnek.
De puffad! Puffad! Mi bizonyítja, ha ez nem? 😀
Ilyenkor már szivhangnak is kellene lennie, tehát biztos, hogy nem vagy terhes, csak beképzelted, amitől pszichés alapon jelentkezhetnek terhességi tünetek. Van akinél korábban kezd gömbölyödni a has, de a kilencedik héten a baba kb. akkora, mint egy babszem, így még tuti nem tőle gömbölyödik.
A jövőre nézve:
1. Pozitiv teszt
2. A hatodik vagy hetedik héten elmész UH-ra és ott megmondják a tutit.
Tisztában vagyok vele,hogy ez már nem normális amit művelek,de egyszerűen nem tudom elhinni,hogy nem vagyok terhes
Mindenféle kivizsgáláson jàrtam,és nem találnak semmit
Gyakori vizelés megmaradt,alhasi puffadás,fáradékony vagyok,a cicim változott…nem értem,próbálok lenyugodni,de egyszerűen nem tudok,egész nap gyötör ez az alhasi tompa fájdalom,olyan mintha a méhem fájna,de a nőgyógyász is rendben találta a méhemet
Nincs gyulladás sem a véremben, nem tudom elképzelni,hogy ez pszichoszomatikus tünet lenne mert egyik nap már annyira nyomott az alhasam,hogy sírtam
2hónapja van már ez,és egyik orvos sem tud rájönni,hogy mi a baj,ezért vagyok kétsegbe esve…
Tudom sokan bolondnak gondolnak itt,de már nem tudok mire gondolni
Mivel nincs gyulladás a véremben és fáj az alhasam,ezért is következtettem terhességre,meg a gyenge menstruációm miatt
A női hormonjaim is rendben vannak…
Igen!!!
Az ultrahangban is amúgy. Lassan már genetikai UH-ra kéne menned, ahol orrcsontot néznek meg ilyenek.. nálad meg semmit nem látnak.
Folytasd a kivizsgálásokat!
Endometriózist nem nézték esetleg? Tüneteid egyes részét simán megmagyarázza.
Illetve prolaktint is mértek? Mert az meg a másikat.
Amúgy nem lehet, hogy csak nagyon terhes akarsz lenni és már azért vannak ilyen tüneteid? Mert akkor viszont pszichológiai irányba is vizsgálódni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!