Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?
Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma
Terhes tüneteim vannak
Igen, komoly betegséged van. Nagyon komoly agybajod van. Nem vagy terhes és reméljük, ennyi ésszel soha nem is leszel. Elég idióta szaporodott már.
Sötét mellbimbó.🙄 Még most se sötét, pedig 4 hónapja szoptatok, ergo, terhes is voltam.
Nem mindegy ki mit érez? Nem vagy terhes. Milyen nyelven írjuk még le? Kb 300-szor leírta mindenki....nem szoktam rosszat kívánni senkinek, de egy mocsok troll vagy akinek remélem a karma visszaadja ezt az agymenést 2025-ben.
Komolyan elmebeteg vagy.
12 hetes terhes, főleg ha elmúlt az émelyges, pont semmit nem érez! Mit érezne? A gyerek még nem akkora, hogy bármi gondot okozna. Nem nyom semmit, nem érezni ahogy mozog. A hcg hormon nagyütemű növekedese leáll. A has es a méh növekedese lassú, termeszetes folyamat, a legtöbben nem érzik. Folyamatosan biztosan nem. Sokan ilyenkor vesznek szívhang-figyelőt, mert annyira raparáznak, hogy él-e még odabent valaki, vagy mi van. Nyilvan minden terhesseg mas, de a 2. trimeszter a legkellemesebb, sokaknal kb. semmi tünet nincs.
Emesztesi tünetek, émelyges, puffadas is alabbhagy. Savasodas kesőbb kezdődik. A sok pisiles is a végefelé jellemző inkább. Elvileg barmi lehet, de többnyire semmi nincs a 2. trimeszterben. A pigmentacios jelensegek is, ha egyáltalán vannak,akkor később.
A te tüneteid nem terhes tünetek. Ezt is felfogjatnad, azon túl, hogy még ki is van zárva, hogy azok legyenek.
(Ja, es ha veszel szivhangfigyelőt, elárulom, hogy a saját ütőered pulzálasat is lehet mérni vele, nehogy véletlen kitaláld,hogy majd te megtalálod magadban a gyereket :D )
Köszönöm nagyon,hogy ilyen részletesen leírtad!
Legyen igazatok! Próbálom magam nyugtatni,ott van még a nagyon alacsony volt progeszteron szint is,mikor nézték,meg az hogy véreztem minden hónapban mikor meg kellett jönnie,csak hihetetlenül gyenge volt a vérzés
Viszont ez hogy mintha nőtt volna a méhem,meg a mellbimbó fájás,pedig 12nap van még menstruációmig nem hagynak nyugodni
De elmegyek egy endokrinológushoz majd a vérvétel eredényeimmel az biztos
Látták a mehedet UH-n. Teljesen átlagosnak találták. Honnan anyavajabol szeded, hogy nőtt volna? Költői kérdes.
Kicsit lapos még a szilveszteri buli, gondoltam addig is hozzaszólok ehhez az elmés beszélgeteshez :)
Érzésre nagyobb,illetve mikor felülök làtom,hogy kidudorodik,eddig nem ilyen volt
Mivel új orvosnál voltam,így nem látta korábbi állapotában,nem tudhatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!