Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/312 anonim ***** válasza:
100%

#160! Inkább adott neki beutalót, valamit csak találnak és akkor vegre lepattinthatja az endokrinológusnak😁

dec. 27. 21:32
 162/312 A kérdező kommentje:

Kedves 160!

Semmi köze annak,hogy van e párja az embernek vagy nincs,hogy elküldik hormonpanelre,nem is értem miért lenne összefüggés

Mivel gyenge a menstruációm,így megnézik,hogy milyenek a hormonjaim a ciklusban,mi köze ennek a partneremnez? Egyébként tényleg szakítottunk,de minek is bizonygatom,úgyis mindneki azt gondolja,hogy troll vagyok:D de már nem is érdekel

dec. 27. 21:52
 163/312 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, és tök őszintén: Így akkor már biztosan el tudtad engedni a terhességet?
dec. 27. 22:24
 164/312 A kérdező kommentje:
Igen!
dec. 27. 22:47
 165/312 anonim ***** válasza:
100%

160-nak (nem tudom hányad választ írtam, de már többet) : nekem sem amiatt nézték, hanem a felborult ciklusom okát keresték hormonpanellel meg kiegészítő vizsgálatokkal. A nőgyógyász nem látott semmi szervi elváltozást, ezért átirányított endokrinológushoz, hogy ez hormonális probléma lesz. Ott derült ki, hogy mennyire szétcsúszott a hormonrendszerem és ráadásul inzulinrezisztens vagyok (az boríthatta fel az egészegészet, mert mióta kezelnek vele helyreállt). Nem csak teherbeesési szándékkal néznek hormonpanelt (én sem akarok több gyereket, de amit a ciklusom művelt azt messze volt a normálistól), azzal lehet mérni, hogy hol borult fel. Van orvos, aki még elintézi annyival, hogy kiír fogamzásgátló tablettát, de az csak elfedi a tüneteket, rendszeres megvonásos vérzés lesz, de attól még a hormonzavart nem rakja helyre (én nem is szedhetek, hajlamos vagyok a trombózisra). Kiderült az ok, azt kezeljük, újra normális a ciklusom és a többi panaszom is elmúlt.

Aláírom, hogy a kérdező nem százas. De ilyenbe azért felesleges belekötni, hogy hormonvizsgálatra küldték, amikor nem akar (állítólag) gyereket. Ha hormonzavar gyanús akkor hormonpanelt kérnek. Mindenkit arra küldenek, akinek a hormonrendszere valószínűleg felborult, mert az okot kell elkezdeni kezelni.

dec. 28. 06:54
 166/312 A kérdező kommentje:

Azt màr tudjuk,hogy terhes nem vagyok

Viszont mi lehet ez az egész napos puffadás,szörnyen hangos bélmozgás

Már reggel mikor felkelek nagyon puffadt az alhasam,pedig még nem ettem semmit,és már akkor nagyon hangos,pukkanó hangokat ad ki a hasam

Amikor gasztroenterologusnal voltam elkuldott,hogy a tuneteim nem gasztros problemak,meg sem vizsgalt

Szerintetek?

dec. 29. 09:26
 167/312 anonim ***** válasza:
Nem szoktál sok szénsavasat inni?
dec. 29. 11:06
 168/312 A kérdező kommentje:
Szinte nem is iszok szénsavasat,csak csapvizet
dec. 29. 11:11
 169/312 A kérdező kommentje:
Egyébkènt kinek mikor állapították meg először a terhességet? Mennyi volt a hcg?
dec. 31. 10:26
 170/312 anonim ***** válasza:

Visszatert a terhesseg parád?

5+valemennyinel petezsak, szikholyag. Pár nappal később HCG vérből párezer.

dec. 31. 10:37
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!