Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges,hogy 9hetes terhess...

Lehetséges,hogy 9hetes terhességet nem lát az orvos?

Figyelt kérdés

Nőgyógyász már mindenképp látta volna a hüvelyi UH-n, ha terhes lennék? 9+3lennék ma

Terhes tüneteim vannak

dec. 9. 19:56
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/312 anonim ***** válasza:
100%
A lencsefőzelék. B.U.É.K. Kérdező! Engem se érdekel már a szánalmas trollkodásod, jelentem is a kérdést, meg a további kérdéseidet persze.
jan. 1. 10:44
 212/312 A kérdező kommentje:
NEM vagyok troll!!
jan. 1. 10:47
 213/312 anonim ***** válasza:
100%
Az egy kb 13 hetes magzat!szerintem keress egy másik noʻdokit hogy terhes vagy!!!és ha ő se mondja ki keress egy másikat hátha ő megtalálja!én addig mennék hétről hétre amíg meg nem szülném!!!
jan. 1. 10:49
 214/312 anonim ***** válasza:
100%

#213! Én gondolkodtam, hogy már csak kb.fél évet kell kibírni. Azt csak észreveszi, hogy nem szült. De rájöttem, hogy nem, sajnos. Akkor jönne, hogy biztos, hogy 40hetes a terhesség? Ő már olvasott olyat, akinek tovább tartott...Vagy a másik lehetőség, hogy addig fog még dugni. Tehát, ok.ebből nem lett terhes, de mostmár tuti az. Szóval az egyetlen megoldás, ha soha többé nem szexel és bekerül egy zárt osztályra, ahol minden nap elmondja neki az orvos, hogy nem ketteske, biztos nem terhes😁

jan. 1. 11:34
 215/312 A kérdező kommentje:

Összeszámoltam,összesen 4x voltam nőgyógyásznál mióta ez a félelmem van

Először mikor 6hetes lettem volna,aztàn mikor 8hetes,aztán mikor 10hetes,és utoljára mikor 12

Ennyi alkalom alatt már csak láttàk volna ha baba van

jan. 1. 13:28
 216/312 A kérdező kommentje:

Meg a vérvételek

Leírva nekem is durvának hangzik,hogy még mindig nem bírok megnyugodni

Nagyon kivancsi vagyok,hogy mi lehet a baj…mi okozza mindezt

jan. 1. 13:29
 217/312 anonim ***** válasza:
100%

Fejezd már be fogyatékos barom!

1. Nem vagy terhes!

2. Nem vagy terhes, hiába is akarod, nem kell heteket számolni, mert neked nem heteid vannak hanem ciklusnapjaid, mert nem vagy terhes!

3. Te se gondolod komolyan, hogy ennyien elnézzenek valamit, nem? Ha magadat nem is, mert azt nem, de legalább az orvosokat tiszteld meg azzal, hogy ennyire nyomorult módon nem kérdőjelezed meg a tudásukat!

4.Ne nőgyógyászati vizsgálatokra menj(egyrészt nettó hülye vagy és bipoláris, de ez most mindegy is) de nem hiszem el, hogy ilyen személyiséggel a közvetlen környezeted nem utaltatott még be sehova!

5. Mondtam már, hogy nem vagy terhes?

6. Nem, nem érdekel a bimbód, a beled, a hasad alja, sőt még a méhed se, mert mondtam már, HOGY NEM VAGY TERHES? ha valaki beteg bszki, akkor nem itt írogat hanem kivizsgáltatja magát, DE NEM államiba, kérlek a full sötét agyaddal ne terheld le a rendszert, irány a magánrendelés!

7. Fejezd be a hülyeséget te gyökér és kapd össze magad! Komolyan ennyiből állnak a naojaid, heteid? Hogy képzelt beteget, terhest játszol? Uramisten, tiszta szégyen vagy, már ne is haragudj meg.

jan. 1. 16:21
 218/312 anonim ***** válasza:
100%

9+3-nál nem, hogy látni, de olyan szívhangja van, hogy az üveget kiveri az ablakból a doppler.

Nem vagy terhes.

jan. 1. 17:49
 219/312 anonim ***** válasza:

PMS-ed van, kérj TSH (ft3, ft4) vizsgálatot vérvétellel.

Általános vérvizsgálatnál ezt nem nézik.

jan. 1. 18:03
 220/312 anonim ***** válasza:
100%
A HPV eredményed miatt menned kell fél év múlva kontrollra! Mi a baj vele? Rossz lett a citológiád?
jan. 1. 18:19
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!