Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
sziasztok!
lányok, ne vesszetek össze! kicsit érzékenyebb mindenki...
teljesen egyet értek az előttem szólóval!
próbáljuk támogatni egymást mindannyian ahogy eddig is.
tessék kibékülni:)
noi
igazatok van. mindketten érzékenyen reagáltuk le a dolgokat. mai nap én is különösen az vagyok. mindig így van menzesz előtt :(
tényleg spongyát rá!
kérdésedre válaszolva: dehogy nem! csupa ilyen vesz körül. még a közvetlen családban is. épp akkor derült ki, hogy valakinek jön a második babája, mikor mi épp el kezdtünk próbálkozni. nem tudok teljes szívemből örülni a boldogságuknak, ez megmondom őszintén. pedig nagyon szeretnék. az ő hasa hónapról hónapra nő, a pici ott rohangászik körülöttük. nálunk meg semmi...
másik stori: ismerősöm meséli, hogy a lánya váló félben van (férje hagyta el. 40 körüli a nő. 2 gyerek), közben megtalálta az igazit (a férfinek van gyereke) és közösen is fognak vállalni egy babát. így hirtelen 4 gyerekes Anyuka lesz. könnyek szöktek a szemembe amikor ezt mesélte, úgy meghatódtam. aztán nem sokkal utána mondja, hogy becsúszott baba és el is akarták vetetni :(( na ezen meg ledöbbentem (mert elsőre olyan szépen hangzott, hogy "szerelmük gyümölcseként" akartak egy saját babát. aztán kiderül, hogy nem teljesen így volt)
most olvasom. üdvözöllek J! :)
te mikorra nem várod? esetleg már babát vársz?
Sziasztok Eszty vagyok:)
Következő hónapban velem tart valaki? Mert megjött rendesen, még 1 teszt negatív, szal. tuti nincs baba:(
veled tartunk bizony!-)
következő hónapban mikorra nem várjuk?
nekem nem pontos a ciklusom 31.31,27,28,31 ez az ez évi
sztetek ez gáz?
ma vettem málnalevél teát
holnaptól iszom ....
dehogy gáz. várj, mindjárt előszedem a sajátjaimat, na abba van gáz :)
egyébként ha 25-35 közé esik, az nagyon jó
36
42 ez elég hosszúra sikerült (de a jelek alapján itt is volt pé)
36
32 ez a legszimpatikusabb
plusz a mostani
sziasztok
az én ciklusom 27-28 napos,ezzel általában nincs gond.de szerintem sok mindentől függ egy ciklushossz, pl időjárás,úgyhogy sztem nem gáz ha nem ugyanolyan minden hónapban.örülök hogy ilyen sokan vagyunk:))R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!