Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
gyakorlatilag megjött.-(
fel is faltam egy tábla milkát
nektek még 2 nap!szurkolok!
E.:(
Veled szomorkodom,veled sírok:(
nálam sincs változás...
és szintén biztos hogy megvárom míg késik:)
noi
én is azért várom meg, mert sokkal rosszabb 2* csalódni: most csinálni egy negatívat, reménykedni, aztán meg 2 nap múlva megjön, nem lenne jó.
én most egy kicsit optimistább vagyok: nem a mostani hónap miatt. hanem bízom a következőben. akkor majd megpróbálunk még jobban időzíteni. :)
fel a fejjel mindenkinek! akinek esetleg nem sikerül/sikerült, bízzatok a jövőben!
bocsánat, ha nem úgy jött le,a hogy szerettem volna.
én próbálom racionálisan felfogni a dolgokat, senkit nem akartam megsérteni, hanem ellenkezőleg, a csalódástól próbálok megkímélni mindenkit.
én nem fogom azt írni a görbére, hogy tuti, hogy terhes, amikor közel sem trifázisos, csak fent van a hője és még nem késett neki. nem fogom azt írni, hogy terhes, ha fáj a hasa, mert menstruáció előtt is szokott, stb, stb.
és szerintem ezzel sokkal jobbat teszek, mintha biztatnám jogos alapok nélkül.
de úgy érzem, ennek ellenére a hangnem amit meglépek, korrekt.
sajnálom, ami veled történt. de ha visszaolvasol, csak pár kommentet: épp ezt teszem, biztatlak titeket. most írtam, hogy bízzatok a következő hónapban, ha mégse jött volna össze.
én is panaszkodhatnék, hogy engem, ti nem bíztattok. pl. a legutóbbi görbémnél azt hittem kapok visszajelzést, mert lerí róla, hogy trifázisos. hát, nem tűnt föl senkinek. (csak azért nem élem bele magam, mert abba a kevés 5%-ba tartozom, akinek minden hónapban, terhességtől függetlenül trifázisos lesz a görbéje)
visszatérve az esetedhez: lehet, hogy nem mutatja még 12. dpo-n, de én csak %-ra tudok hagyatkozni látatlanban. a tesztek nagy része ilyenkor már halvány. de neked előző hónapban is később lett az , így el tudom képzelni, hogy most is.
bocsánat a stílusomért, lehet, hogy nem vagyok túl mézes-mázos (az életben sem). de nagyon izgulok mindenkiért látatlanban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!