Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
Sziasztok:)
Nagyon rossz hírem van, megjött:S Iszonyat görcsöl a hasam, holnap vizsga:S Annyira szomorú vagyok:S Amúgy ez volt az első próbálkozós hónap:S
Nektek nagyon sok sikert:) Azért még jelentkezem:)
Eszty
sajnálom esty! de ne add fel:) legközelebb sikerül! :)
milyen vizsgád lesz?
nálam nincs változás.. fáj a cicim... ennyi...
de hálistennek az sem annyira mint tegnap..
kéne vezetnem ilyen görbét csak mindig elfelejtem a hőmérőzést:)
puszi mindenkit!
noi
Köszönöm a bíztatást:)
Német vizsga lesz:S
Puszi:) Remélem mindenkinek sikerül:)
Fel a fejjel Eszty!jovo honapban bizti osszejon!csak pozitivan es akkor a teszt is pozitiv lesz!
Amugy ma kicsit zsibbadosan fajt a petefeszkem korul!szerintetek mikor lenne erdemes eloszor tesztelni?fertin 19re irja,de mar nagyon kivancsi vagyok!amugy mintha a melleim ís sotetednenek..RONA
sziasztok csajok!
Eszty nagyon sajnálom!de itt együtt könnyebb
új hónap új remények
én mára vártam de nem jött
teszt du-n negatív
semmi különleges jel
kicsi petefészek szurka
és még nincs barnázás se
ha szerdáig nem jön meg akkor új teszt reggeli vizeletből
veletek?új hírek?
Sziasztok,
ma már túl vagyok egy negatív teszt "élményen".Szupi,egyszerűen nem értem akkor a tegnapi napot,kizárt hogy beképzeltem magamnak,hülye nem vagyok,hogy fájdalmakat képzeljek be magamnak.:S Na mindegy, lehet hogy a tesztelés volt korai.Kibírtam volna még pár napig,de a tegnapi naptól megijedtem.Csajok, ti hogy vagytok? R
ennyi. most hőt nem mértem.
tünet: semmi. igazából én le is tettem erről a hónapról. már nagyon a következőben gondolkodom, de ne legyen így
sziasztok !
nálam még mindig semmi változás, nem tudok semmi ujat írni.
R ha nem jött még meg akkor sztem bizakodhatsz!
Szoritok mindenkinek!!!!!
pusz
noi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!