Ki nem várja június 17-re?
Figyelt kérdés
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
2010. jún. 7. 11:07
41/199 A kérdező kommentje:
korai még letenni róla! még csak mostanában lesz beágyazódás, ha lesz. plusz a mensi előtti tünetek sokszor megegyeznek a koraterhesség tüneteivel. nem tudhatjuk
2010. jún. 10. 11:25
42/199 A kérdező kommentje:
kimaradt: a betegség az én görbémen is látszik. a két piros érték (direkt nem vettem bele a számolt értékekbe)
2010. jún. 10. 11:27
43/199 anonim válasza:
jahj legyen igazad,annyira vágyom rá:(((
Az a baj hogy alapból pesszimista vagyok,ez nem jó,szóval most optimista leszek és reménykedek:)))R
44/199 A kérdező kommentje:
egyébként én is totál az vagyok. tegnap is a sírás kerülgetett, hogy biztos megint nem sikerült. pedig semmi okom, hogy ezt gondoljam, de nem tudok pozitívan hozzáállni. így meg még nehezebb
2010. jún. 10. 12:38
45/199 anonim válasza:
halihó csajok!
nekem is görcsölget a hasa
én szombatra vagy vasárnapra nem várom
de tuti megjön mert semmi tünet
viszont egyiptom óta tök jól alszok és ez szupi
R!megkaptad a mailemet?
jobbulást a megfázottnak!
46/199 anonim válasza:
47/199 anonim válasza:
ja 13.15 kor nászutas e. voltam
48/199 anonim válasza:
A 36,9 még tök jó,legalább nem lefelé megy,hanem egy tizeddel feljebb ment:)Nyugi egy-két tizedes eltérés még semmi.bizakodjunk!:)R
49/199 anonim válasza:
Csak kár h 2 nap 2 órával korábban kellett mérnem:s Azért remélem sikerül:) Napközben 37, 37, 1:D
50/199 anonim válasza:
teszteltem 1-et:D De vszínű - lesz:S Mindjárt megnézem:D
Megint nem bírtam magammal, és túl korán teszteltem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!