Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
hú! elég jó görbék!
:) ++++++++++++++++++++++ ot mindenkinek!:)
noi
sziasztok csajok!ma korán írok,mert tópartra megyünk,gondolatot terelni:DDÍme a hőm. Tegnap délután picit fájt a derekam,de azóta semmi.sőt...mensisen fájnak a melleim.tesztelni csak akkor akarok ha valódi terhes tüneteim lesznek...de jó lenne még egy kis derékfájás:-)
Szia Rona!
remélem jól gondolod és ezek a baba előjelei:)
egyébként isten hozott a klubban:)
nálam semmi extra. mostmár nem kicsit hanem nagyon fájnak a cicijeim. meg a kutyával ma bele kellett másznom egy tóba derékig, és a hasam is fáj..
remélem nem szedtem össze valami "tinóragombát" :D:D
amúgy semmi jelzés... de igyekszem nem is erre koncentrálni..
Rona én is hajlamos vagyok a kombinálásra nagyon, szerintem ha nagyon oda öszpontosítanék akkor még a légyzümmögést is a baba előjelének venném...:)
noi
Sziasztok,üdv Rona:))))Egyre többen vagyunk.:)))
Nekem tegnap egész nap semmi tünetem nem volt.Ma ébredés óta fájdogál a derekam,de lehet hogy csak kitekeredve aludtam:DDDD Én sem merek már mondani semmit,mert mi van ha csak az agyam játszik velem. Rona a hőleesés lehet beágyazódás jele is és igen a sok sav is lehet előjel:-) CSatolom a görbém. R [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!