Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja junius 21. re?...

Ki nem várja junius 21. re? Tünetek, hő, folyás, esetleg görbe?

Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Én 21-re NEM várom. Folyásom nincs, hőmet nem mérem. A hasam és a derekam fájdogál már középidőtől. Bár elötte is fájt, mert clostit szedtem. Ittam a cickafarkteát a ciklus első felében, utána pedig a palástfűteát. Csináltam ovutesztet is. Sőt dokinál is voltam a 16-ik napon és akkor már megvolt repedve a tüsző. Most várok. De a fájdogálás aggaszt kicsit. Tegnap a méhem, petefészkem is nagyon fájdogált, amikor nagytakarítottunk a férjemmel. Amikor lehajolok belenyilal a méhembe. Szóval nagyon leamortizálodtam. :) Ja és tegnap olyan szorulásom volt, hogy fél órán keresztül a vécén ültem. Még soha életemben nem volt szorulásom. :(

És Veled mi van? Van valami tüneted? Mióta próbálkoztok a babával?

2009. jún. 13. 07:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!Én 22-re nem várom!A hőmet én sem mérem!Még csak 3hónapja "próbálkozunk"!De pár napja émelygek és fura ízt érzek a számba.Olyan vasízt!És fáradtabb vagyok mint máskor!

Drukkolok nektek!

2009. jún. 13. 13:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Mi már 1,5 éve próbálkozunk,2.ik hónapja iszom a cickafarkfű-palástfűtea kombinációt,1,5 hete kezdtem szedni a mastodynon cseppet 2x30 csepp,a hőm három napja 36,8 és nagyon fáj a mellem,én is fáradékony vagyok és nagyon ingerült.
2009. jún. 13. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!