Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
pontosabban most van tünet: el kezdett fájni a hasam mindjárt megjövősen. de szerintem meg is fog :( az egész hasam alja folyamatosan,tompán fáj (a petefészkek is)
méhszáj: puha (eddig kemény volt) szerintem ez nem jó jel
most lehet hogy ki fogtok nevetni, vagy hülyének néztek, de ezt a méhszáj puhasága meg keménysége stb. dolgot nem értem.
mit kell nézni? hogy hogy azt gondolom:) meg mi mit jelent? én még sosem néztem a méhszájam..
ma vagyok inszem után a 10napon ha a pénteket is beleszámolom...
utálok vánri...
amugy, a cicim fáj, meg picit a hasam is...
noi
elég relatív dolog ez a méhszáj vizsgálat. de azért próbálkozom. elvileg ha valaki terhes, akkor: fönt van, kemény és zárt (vannak kivételek, de a terhes nők nagy %-nál megfigyelték)
azt a hasonlatot szokták használni:
kemény - mint az orrhegy
puha - mint az ajkak
de elég relatív és igazándiból a változást jobban lehet érzékelni egyik napról a másikra, mint egy konkrét napon megállapítani, hogy most milyen
ne izgulj noi, mert én se tudom, hogyan lehet ezt megállapítani, vagy hogyan működik:)de kíváncsi lennék én is rá... na most megyek dolgozni, de este még felnézek, addig írjatok ám csajok:)
Amúgy szívesen R.:) kitartás mindenkinek, egyre közeledik a nap... huhh én is utálok várni, egyre jobban izgulok! Rona
Sziasztok:)
Eszty vagyok... Nem értek valamit.. Megjött, erős is.. Teszteltem egyet, igaz véres lett, az nem tudom mennyire folyásolja be és angyon nagyon halvány + lett.. De eléggé erősen megvan. A hőm tegnap reggel 36,4 volt, ma meg 36,9... Ez miért van???
Sok sikert mindenkinek!!!!
úgy olvastam, hogy a vér adhat téves + eredményt sajnos.
föl a fejjel, következő hónapban majd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!