Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, később mikor nem vérzel annyira akkor tesztelj újat.
visszatérve ehez a méhszájizéhez, ez mindegy hogy a nap melyik szakában nézem meg?
meg általában puhának kell lennie? és a terhességnél kemény? mikortól? számít ez a hátrahajló méhnél is? annál is ugyanígy van?
én most megmatattam kiváncsiságból, de esküszöm nem tudnám megmondani, hogy ez most kemény vagy puha vagy nyílt vagy zárt:D:D
noi
sziasztok e. vagyok 4 nap késés után azt hiszem meg fog jönni-((((((((((((((
jól elkeseredtem
de azért szorítok mindenkinek!!!!!!!
szia e!
még nem jött meg! addig még van remény! ne add fel!
noi
annyira aranyosak vagytok!
tényleg nem jött meg még csak ilyen rózsaszínes valami folyik-(((( már csináltam tesztet és keményen negatív
az ovuláció után mindig fix ahogy 14 napra jön meg?mert nekem most 4 nappal később vlt ovulációm.az a baj hogy bár ez még csak a 2. hónap hogy próbálkoztunk sztem minél több hónap telik el annál jobban rákattan az ember a témára-(((
ja e. voltam
csak olyan ideges vagyok hogy elfelejtettem odaírni
veletek mizu?tünetek?
sikerülni fog:)
velem semmi, helyzet változatlan:)
(noi)
csajok málnalevél teát ki iszik?és hol lehet kapni?
noi az Úr szóljon belőled!sikerüljön!ha nekem netán nem is de nektek sikerüljön!
amúgy vérzés még nekem sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!