Ki nem várja június 17-re?
tudom, hogy messze van, de izguljunk együtt! :)
eddig nekem tünet nincs
görbém ilyen:
igen a fel csapatnak sikerült-)
ráadásul volt köztük 37 és39 éves is
úgyhogy hajrá!!!!!!!!
nekem fájdogál a hasam tuti megfog jönni
de azért szorítok mindenkinek
Az töjó ha a felének sikerült:) remélem most is hasonló lesz a helyzet, csak mondjuk nem a felének hanem többnek, de a legjobb az lenne ha mindenkinek sikerülne!
nekem semmi bajom, bár nem is tudom mit kéne éreznem.)
néha picit fáj a hasam...
Szorítok hogy ne jöjjön meg senkinek!!!!
(noi)
Sziasztok, íme a mai görbe. Még mindig nincs semmi tünet,bár még mindig korai. Most az ovu napját is bele kell számolni, vagy nem? Olyan rossz várni. Szorítok én is hogy ezúttal mindenkinek pozitív legyen a teszt:))
R.
most hőt nem mértem.
a méhszájam zárt (a helyzetét sose tudom megállapítani, olyan mintha mindig ugyanott lenne. ezért rakom diagramm szerint középre)
krémes folyás van, kicsit nagyobb mennyiség
bár lehet, hogy amiket írtam, természetesek egy nem babás ciklusban is
Sziasztok, nálam semmi jel, ha csak a felfuvódás és a "szélrohamok"nem számitanak annak:) de kétlem:)
de nincs is kedvem vele foglalkozni mert megfáztam! jó mi? nyár közepén 700 fokban, köhögök meg hőemelkedésem van... fantasztikus...
noi
Sziasztok,én ilyen vagyok ma.Tipikus mensi előtti tüneteim vannak,úgyhogy kicsit már letettem erről a hónapról:((( R
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!