Lányok! Ki nem várja 26-ára? Izgultok? Beszélgessünk!
sziasztok Lányok!
Én Bpesti vagyok, és 1 éve vagyok férjnél.A férjemet 16 éve ismerem, barátok voltunk.Ebből 8 éve vagyunk együtt és van egy majdnem 6 éves fiúnk.Én magam meg a 30-at töltöm.
Kriszti! Azt akartam neked írni, h a tej szivároghat még azért is, pont amit irtál, h nem rég lett vége a szoptatásnak.Mikor a fiam abbahagyta a szopit, akkor, igaz nem sok, de néha jött belőlle.Viszont,ha mész majd orvoshoz v. nődokihoz emíltsd meg neki, mert így terhesen azért jó, ha tud róla,szerintem! Mert sztem a pozítiv teszt nem téved, szóval a pozítivnak higgy!!
Gratulálok az első babás kismamáinkanak nagyon:), sztem jó dolog fiatalon szülni.Én 24 voltam mikor a fiam lett, de már 18 éves korom óta vágytam 1 babára, csak hát nem volt kinek, és mire szülnöm.Nálunk viszonylag nagy lesz a gyermekek közötti korkülönbség, én ettől tartok leginkább.Hiába akartunk hamarabb,a sors soha nem volt kegyes hozzánk, de hátha most...
Igen, közel azonos napon fogunk szülni,a kalkulátor szerint az én napom a 2011.január 5.-e:) anyósom születésnapja!
Ja, én is csináltam ma tesztet,az x-epilben 2db volt csak azért, a tegnapihoz képest valamivel látványosabb rózsaszín:)
Kriszti, drukkolok, h pozítiv legyen amit ma csinálsz!! Este, meló után benézek, és elolvaslak benneteket.
Szép napot nektek!
Rné.
Rné!Ne félj a nagy korkülönbségtől nem lesz az olyan rossz!
Köztem és a bátyám között 6 év van és annyira jó!
Mindig segített anyukámnak engem rendezni.Ő vitt oviba és suliba pedig ha kellett megvédett.Ezt a korkülönbséget én személy szerint nem cserélném el semmiért! :)
Szisztok lányok!
Kriszti! Írtam neked vissza levelet.
Amíg nem jön a nemvárt, ne add fel, a kisfiaddal is írtad,h később jött, és volt már pozi teszted is, uhogy lehet, h ugyanaz van mint volt és csak később emelkedik a hcg szinted, lassabban!
Én meg pont holnapra nem várom, de most úgy érzem nem fog jönni, mert megvan a cicifájás, pocifeszülés, és reggel meg olyan hányingerem volt...ezeket korainak tartom, dehát minden terhesség más,azt mondják.
Csináltam ma egy tesztet, x-epilt, h hogy alakul a vonal, és ma erősebb volt, de nem reggeli vizelet volt.
kriszti, drukkolok, h ne jöjjön meg, és, h tesztelj megint pozit!!
Amúgy nem volt halvány csíkod amit mondjuk nagyon kell nézni, h lássa az ember,vagy teljesen csíkmentesnek láttad?
A többiek hogy vannak?
Sziasztok
Rné.
Sziasztok! Kriszti, én még nagyon drukkolok neked, amíg a menzi nem jön, addig van remény. Én ma megcsináltam a 4. pozi tesztemet, de h. miért vettem ilyen sokat, azt nem tudom. Ez már teljesen pozi! A kalkulátor szerint január 2.-án fogok szülni. Tegnao megvettem az első ajándékát a babámnak, egy nagyon cuki nuk-kos cumit!:) Jövő hét végén megyek először dokihoz! A mellem továbbra is fáj, és nagyon nagyon álmos vagyok!!!!Meg nagyon fáj főleg estére a derekam. Egyéb tünetem nincs!
Ily
sziasztok!
Kriszti.örülök, h ott van a csík, remélem a mai is ++lett, biztos, de most nézd meg ám:)
A többi leányzó nem nagyon ír, pedig kiváncsi lennék, h vagytok,akinek pozi lett mit érez...?
És voltam ma dokinál, utrogestánt kellett kérnem a vetélések miatt.És méhen beüll ott volt a 2mm-es felritkulás ami azt mondta,h ebből lesz a petezsák:)
Sajnos 3 hét múlva kell vissza mennem.Addig rágom a kefét, h rendbe legyen minden...
Kriszti, majd írd meg ha teszteltél...megy a drukk!!
Rné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!