Nem várom hétvégére, van így valaki? Drukkoljunk egymásnak, beszélgessünk!
Figyelt kérdés
Nem érzek semmit, ill úgy érzem magam mint máskor mensi előtt.2011. szept. 7. 11:10
1/16 anonim válasza:
Hasonlóképpen,semmi extrát nem érzek!Mi péntekre nem várjuk!
2/16 A kérdező kommentje:
Én már nem figyelek semmit, csak várok, és reménykedem.:)))
2011. szept. 7. 12:18
3/16 anonim válasza:
Én mára nem várom,fájnak a melleim,kicsit görcsöl a hasam is+rengeteget eszek.Lefoglalom magam,hogy ne figyeljek oda ezekre a jelekre.Ha meg akar jönni,akkor úgy is megjön,megpróbálok nem rágörcsölni a dologra...
4/16 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok. Nem is akarom már figyelni, mert már annyiszor figyeltem és csalódtam, most csak várok, és remélem lesz, vagy leszünk egy páran akik jó hírről számolnak be.:))
2011. szept. 7. 13:11
5/16 anonim válasza:
Én hétfőre nem várom de nem érzek semmit a hőm sem túl magas, szerintem ez a hónap sem sikerült:( Már 14 hónap:(
6/16 A kérdező kommentje:
Nyugi, előre ne keseredj el, hátha...muszáj bizakodni.:))
2011. szept. 7. 14:12
7/16 anonim válasza:
Péntekre nem várom. Semmi tünetem, ill. a szokásos, ami mensi előtt is szokott lenni. De azért nagyon bízom benne, hogy holnap estére, vagy péntek reggelre - és persze utána SEM - jön meg!!! Kíváncsi leszek, hogy ilyen tünetmentesen sikerül-e? :)
8/16 anonim válasza:
Péntekre vagy szombatra nem várom, és ma délelőtt pozitív lett a tesztem. Olyan boldog vagyok...
Nekem sincsen tünetem, néha érezgetem a hasam alját, de ez menstruáció előtt is így van. Viszont a hőm 4 napja magasabban van, mint ilyenkor szokott. Ovuláció után 36,7-36,8 szokott lenni, most viszont 37-37,1 körül mozog napok óta.
9/16 A kérdező kommentje:
Gratulálok! Én is szombatra nem várom...majd meglátjuk..
2011. szept. 8. 12:40
10/16 anonim válasza:
Én is holnapra nem várom...semmi tünetem sincs azon kivül hogy feszül a mellem...de nagyon... ti mikor fogtok tesztelni? én szeretnék még várni pár napot, de nagyon izgatott vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!