Ki nem várja mára a mensit? Drukkoljunk egymásnak?
Hát én kb. csütörtökre nem várom. Hőm szép magas, magasabb mint lenni szokott. Melleim izomlázszerűen fájnak, furcsa az alhasam, kis nyomásérzetem van ott. Volt kb. 3 napon keresztül rózsaszín pecsétem wc papíron néha, 1-szer meg piros pecsét. Ma már semmilyen pecsétem nincs. Kiváncsi vagyok mi lesz ebből.
Drukkolok nektek és persze magamnak is!
Én már túl vagyok ezen, 7 hetes kismami vagyok:) Én azon izgulok, hogy hétfőn minden rendben legyen:)(tudom, hogy pünkösd lesz, de akkor ügyel a doki, ő adott így időpontot)
Nagyon szurkolok neked/nektek!!!!:)
Aztán írjátok meg, hogy mi a helyzet:)))
A kismama vagyok. Egyébként nekem 13 napja késett, mire pozitív lett a tesztem, úgyhogy ne adjátok fel.:))
Drukkolok, tartsatok ki:))
18:00 vagyok:
Köszi kismama a drukkolást! Hát nagyon rámférne már egy kisbaba, már elég régóta nem sikerül nekünk.
Sziasztok!!
Sajnos nálam már esélytelen ez a hónap, ugyanis este megjött:( Bár nem piros, inkább barnás. Viszont azóta folyamatos hasszurkám van. Drukkolok mindenkinek:)
(Km vagyok)
Látom itt mindenki olyan görcsösen szeretné:(:)
Mi lenne, hogyha ebben a hónapban csak élveznétek az együttlétet és elterelnétek a figyelmeteket a babáról?:)) (nekem bejött:))
Hajrá!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!