Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Drukkolunk egymásnak? Jövőhétr...

Drukkolunk egymásnak? Jövőhétre nem váró lányok! Mit éreztek? Teszteltetek már?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

25 re nem várom,a hasam érzem mást nem,kicsit de nagyon kicst érzékeny a cicim,hőm fent van,és ma kicsit barnás véres volt a wc papir :)

neked?tünet?

2011. márc. 20. 10:47
 2/11 anonim ***** válasza:
Én is 25re nem várom.Eddig semmi tünet.Tesztet nem csináltam még.Neked valami?
2011. márc. 20. 10:52
 3/11 A kérdező kommentje:
Én reggel teszteltem egy nagyon nagyon halvány pozitívat onestep 10-es érzékenységűvel.De nem hiszek neki,mert nagyon kell sasolnom hogy lássam.Majd csak ha erőssödik akkor örülönk.Amúgy semmit nem érzek.Se mellfájdalom se hasgörcs.Nagyon sürű fehér krémes valami van odalennt.ez talán ami szokatlan nálam
2011. márc. 20. 11:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Kedves első,szerintem simán lehet beágyazódás is a pecsételésed.Sok helyen olvastam hasonlót:)
2011. márc. 20. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Holnapra nem várom,és már nem is fog jönni:) Már tegnapelőtt pozi lett a tesztem!!!!!Juhéé!!
2011. márc. 20. 11:20
 6/11 anonim ***** válasza:
26-án nem várom. Semmi olyat nem érzek amit nem szoktam. Pozisok juhéé! Drukk mindenkinek! Ki mióta próbálkozik? Mi már rég (több éve).
2011. márc. 20. 13:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 27-re nem várom, és fáj a derekam. Tegnapelőtt egy napig tartó barnázás. Kedves kérdező, hányadik dpo-n teszteltél halvány pozitívat?
2011. márc. 20. 13:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Én 22re nem várom, tegnap barnás volt a wc papir és mensi előtt nem szokott ilyen lenni nekem bár tegnap este jöttek a szokásos mensi előtti jelek fájt a derekam a combom azt hittem hamarabb fog megjönni de eddig hála istennek semmi a melleim érzékenyek és hát nem bírtam magammal csináltam egy tesztet reggel 25ös érzékenységű van csak itthon de full nega lett :-(

Szerintetek bizakodhatok még van még remény. Aki + tesztelt annak teljes szívemből gratulálok

2011. márc. 20. 16:51
 9/11 anonim ***** válasza:
26-ra nem vártam,meg is jött ma! Ti?
2011. márc. 26. 14:57
 10/11 anonim ***** válasza:
elsö vagyok,nekem pozitiv lettt két teszt is!!!!kismama lettem.nektek valami?
2011. márc. 26. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!