Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Szijja barátnőm!! :)
Vezess ebbe a hónapba görbét te is! Úgy jobban látjuk mi újság?! Marcsi
Szia!
Remélem sikerül mindannyiunknak :)
Nektek is első babó lesz?
Szia!Nekünk ez az első hónapunk ami valószínű hogy nem sikerült mert a hődigarammom olyan cikk-cakkos, hogy valószínű hogy még peteérésem sem volt.Íme:
Remélem, hogy a következő hónap már sikeresebb lesz.
Igen sajnos ez alapján nem lehet látni volt-e pé-d.
Én még nagyon a ciklus elején vagyok 7. nap szóval a görbémen nem sok mindent látni, de vettem ovutesztet is, remélem így összejön.
Bár a múlt hónapban tökéletes volt a görbém, szeretnék biztosra menni.
Akik beszélgetni akarnak lécci keresztnevet is írjanak úgy könnyebb lesz követni, kivel mi újság :)
Annyira nem értek hozzá, de eléggé leesett, becsatolom az enyémet, igaz hogy csak 9 napja mérem, de jól látszik rajta, hogy ma reggelre megjött sajna m [link]
Moncsi.
Moncsim!
Bizony ez mélyrepülés :( De nyugi ebbe a hónapba sikerülni fog.
Mit főzöl ma? Én még nem tom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!