Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
2011. szept. 28. 08:23
81/652 anonim válasza:
Azt szeretném kérdezni tőletek csajok hogy mindenkinek fájt a hasa mikor abbahagytátok a tabit?Mert nekem mostanában olyan érdekesen fáj a pocim.Meg a petefészkeim is.Mitől lehet ez?
83/652 A kérdező kommentje:
Hát Myrának írtam a másik topicba hogy itt leszünk.. Ha gondolja jöhet dumcsizni, de nem hiszem hogy írni fog.
Én is ezt mondtam neked tegnap vagy mikor olyan hosszú lesz kivárni megint jövőhónap 21.-körül nem kellene megjönnie.
Pff hát milyen hosszú idő az.
2011. szept. 28. 15:16
84/652 A kérdező kommentje:
Én már nem emlékszem Rita, meg tényleg rövid ideig szedtem..
2011. szept. 28. 15:20
85/652 anonim válasza:
Én a gyógyszer elhagyása után mást nem tapasztaltam, mint hogy rengeteg begyulladt pattanásom lett, pedig soha nem volt rám jellemző, de ezek most nagyon fájnak :( Gitta
86/652 anonim válasza:
Ne is mond Gitta, én úgy nézek ki mint egy tini.Tele vagyok pattival, de sajnos én tudom hogy nekem ez a PCOS-val járó tünet.Rita
87/652 anonim válasza:
Nekem ez a pocifájás olyan mint amikor meg akarna jönni.Remélem nem a ciszták fejlődnek már megint.R.
88/652 anonim válasza:
Én azóta érzem a peteérést, amióta nem szedem a tabit, meg most is görcsölök, hogy megjött. Most vettem be gyógyszert.
Nem értem myrát, már nem számítunk a pozi teszt óta? Nagyon sajnálom. Moncsi
89/652 anonim válasza:
Gitta, neked hogy derült ki, hogy PCO-d van? Mik a tünetei? Moncsi
90/652 anonim válasza:
A Gitta is PCOS-S?Vagy tőlem akartad kérdezni?Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!