Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Az én párom Zsolti.
Azért is jöttem ide,mert babát szeretnénk,és nem becsavarodni ciklus végén :D
Ki mióta próbálkozik?nem olvastam végig mindent amit irtatok,ezért kérdem.
Hát Moncsim én úgy fogalmaznék eddig a ciklus végén csavarodtam be, most meg azért vagyok lökött tyúk, mert alig várom már a pé-met, és a rá következő 11. napot! Feltankoltam a 10-es vaterás terhes tesztekkel is!!! Jeee
Nekünk ez lesz a 3. hónapunk.
Na Moncsi mit szólsz? Nem kevés becsavarodott nőszemély van :)
Nehogy sértésnek vegyétek :)
Hát ja, csak rá kell nézni erre a 2 topicra, milyen hosszú.
Nekünk ez az 5. hónapunk,de már gondolkozom a baba dolgon, mert a férjem most hívott, hogy biztosan felmond, elege van ebből a cégből. Úgyhogy nekünk satu lesz.
Lehet hogy csak dühös volt mert épp felb@szták az agyát de lenyugszik mire hazamegy.
Tudod nem könnyű jó melót szerezni manapság..
Ha van egy viszonylag biztos megélhetés nem szabad eldobni..
Szerintem ha lehiggad biztos meggondolja a dolgot! Ne aggódj!
Itt leszel te velünk :)
Valahol megértem a férjed is,többet akar otthon lenni.
Nagyon remélem nem kell elbúcsúznunk egymástól,épp hogy így itt összejöttünk.
Reméljük át gondolja a dolgokat a férjed.
Hisz együtt leszünk az idén babások :)
Hát ha átmentek a facebookra, akkor én sajnos itt maradok egyedül, mert nekem nincs, a fiamén meg nem akarok.
Lányok,hát nem tudom, lassan hazaér, szerintem nagyon fáradt lesz, de azért megpróbálok beszélgetni vele, legalább azt várja meg, emelnek-e a pénzükön.
Nagyon meg vagyok ijedve most, mert ő tartja el a családot 100 százalékban, én a gyesemmel sokra nem mennék.
Remélem meggondolja magát.
Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!