Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/652 anonim ***** válasza:

Az én párom Zsolti.

Azért is jöttem ide,mert babát szeretnénk,és nem becsavarodni ciklus végén :D

Ki mióta próbálkozik?nem olvastam végig mindent amit irtatok,ezért kérdem.

2011. szept. 28. 18:07
 132/652 A kérdező kommentje:

Hát Moncsim én úgy fogalmaznék eddig a ciklus végén csavarodtam be, most meg azért vagyok lökött tyúk, mert alig várom már a pé-met, és a rá következő 11. napot! Feltankoltam a 10-es vaterás terhes tesztekkel is!!! Jeee

Nekünk ez lesz a 3. hónapunk.

Na Moncsi mit szólsz? Nem kevés becsavarodott nőszemély van :)

Nehogy sértésnek vegyétek :)

2011. szept. 28. 18:14
 133/652 anonim ***** válasza:

Hát ja, csak rá kell nézni erre a 2 topicra, milyen hosszú.

Nekünk ez az 5. hónapunk,de már gondolkozom a baba dolgon, mert a férjem most hívott, hogy biztosan felmond, elege van ebből a cégből. Úgyhogy nekünk satu lesz.

2011. szept. 28. 18:23
 134/652 A kérdező kommentje:

Lehet hogy csak dühös volt mert épp felb@szták az agyát de lenyugszik mire hazamegy.

Tudod nem könnyű jó melót szerezni manapság..

Ha van egy viszonylag biztos megélhetés nem szabad eldobni..

2011. szept. 28. 18:45
 135/652 anonim ***** válasza:
Néha én is úgy vagyok hogy nah most mondok fel...mert elegem van,de átgondolom a dolgokat.Igaza lehet Marcsinak biztos csak dühös volt.
2011. szept. 28. 18:48
 136/652 anonim ***** válasza:
Ezt én is tudom, de nagyon önfejű, ilyenkor nem néz senkit és semmit. Most beszéltem a kollégájával, ha este kamiont cserélnek beszéljen a fejével, és ne mondjon fel, magyar cégeknél még a felét sem keresné mint itt. Az a baja, hogy most minden másnap itthon volt meg hétvégén is, és most kitalálta a főnökasszonya,hogy csak hétvégén jöhetnek haza. Nem tudom,de ha felmond, nekünk tényleg lőttek.Lehet csajok, pár nap múlva búcsúzok tőletek. Moncsi
2011. szept. 28. 18:54
 137/652 A kérdező kommentje:

Szerintem ha lehiggad biztos meggondolja a dolgot! Ne aggódj!

Itt leszel te velünk :)

2011. szept. 28. 19:02
 138/652 anonim ***** válasza:

Valahol megértem a férjed is,többet akar otthon lenni.

Nagyon remélem nem kell elbúcsúznunk egymástól,épp hogy így itt összejöttünk.

Reméljük át gondolja a dolgokat a férjed.

Hisz együtt leszünk az idén babások :)

2011. szept. 28. 19:03
 139/652 anonim ***** válasza:
Újra itt! :D Látom gyűlik a csapat! Fent vagytok facen? Ott tudnánk csoportot csinálni és úgy dumcsizni! :) Gitta
2011. szept. 28. 19:34
 140/652 anonim ***** válasza:

Hát ha átmentek a facebookra, akkor én sajnos itt maradok egyedül, mert nekem nincs, a fiamén meg nem akarok.

Lányok,hát nem tudom, lassan hazaér, szerintem nagyon fáradt lesz, de azért megpróbálok beszélgetni vele, legalább azt várja meg, emelnek-e a pénzükön.

Nagyon meg vagyok ijedve most, mert ő tartja el a családot 100 százalékban, én a gyesemmel sokra nem mennék.

Remélem meggondolja magát.

Moncsi

2011. szept. 28. 19:39
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!