Zsuzsi vagyok,igen első baba lenne,már nagyon várnánk.Görbét sajna nem vezetek,de lehet jövő hónapban elkezdem.Eddig nem akartam rágörcsölni a dologra,de most már félek hogy valami baj van valamelyikünkkel.Azt hittem,hogy majd hipp-hopp össze jön a pici,erre csalódnom kellett,hogy nem is olyan egyszerű össze hozni...Pedig pont korban vagyunk,én 23 éves vagyok,a férjem 26.
2011. szept. 29. 12:39
182/652 anonim válasza:
Nyugodtan görcsölj rá, nem ezen múlik hidd el, ha jönni akar úgyis jön majd, méghozzá ebben a hónapban, itt ebben a hónapban mindenki babás lesz, ezt garantáljuk, nem véletlenül indítottuk ezt a topicot Marcsival XD. Ez a bekattant görcsölős csajok topic-ja.
Moncsi
2011. szept. 29. 12:45
183/652 anonim válasza:
hmm.. de jó lenne. legyen igazad Moncsi. :) Anita
2011. szept. 29. 12:47
184/652 anonim válasza:
legyen igazad :D lulu
2011. szept. 29. 12:51
185/652 anonim válasza:
Jaaj,nagyon örülnék neki!!!!Megnyugodtam,hogy nem csak én vagyok ilyen bekattant!:))) Zsuzsi voltam
2011. szept. 29. 13:01
186/652 anonim válasza:
szerintem (már bocsika), de mindenki bekattant aki gyereket szeretne. max tagadja. :) Anita
2011. szept. 29. 13:07
187/652 anonim válasza:
Ez így van, nem a rágörcsölésen múlik, ez hülyeség, csak a jó időzítés kell hogy találkozzanak a sejtjeink. Csak az a borzasztó, hogy az alkoholista,drogos,tini csajoknak összejön, aki meg egészséges,mindent megadna érte, annak meg nehezebben. Ezt dobta a sors.
2011. szept. 29. 13:39
188/652 A kérdező kommentje:
Megjöttem!!! Bocsi csaj dolgom volt, barátnőm esküvője lesz szombaton és segítettem neki!
Üdvözlöm az újakat, még nem olvastam mindent vissza, de hali csajszik!
Minden lökött nőszemélyt szívesen fogadunk! :)
Moncsim! Vettem egy új cuccot az esküvőre!! Egy kosztümöt, világoskék, és fehér csikos de rohadt jó vétel volt 11 ezerről volt leértékelve 3000!!! forintra!
Nem tudtam otthagyni. 3 részes, nadrág, szoknya meg zakó!! Basszus rohadt csini :)
2011. szept. 29. 13:40
189/652 anonim válasza:
Egyébként van olyan köztetek, aki október végére nem várja,vagyis most kezdte a ciklust?
Moncsi voltam, meg az előző is.
2011. szept. 29. 13:40
190/652 anonim válasza:
Na végre, hogy itt vagy! Már azt hittem elpártoltál tőlem, tőlünk. És akkor a másik rucival mi lesz? Ennyire zavart az egyforma ruha, te drága. Na mindegy, ha alkalmi vétel volt, az jó. Dobd már fel az e havi görbédet, had nézegessem egy kicsit oksa? Lőj el egy ovu tesztet, kíváncsi vagyok, hátha..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!