Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Szia!
Üdv a csapatban (a keresztneved lécci írd mindíg a kommentek végére hogy tudjuk ki írt épp)
Én nem ittam semmilyen teát, de lehet neked azért késett most? Mert pl. a cickafark tea okozhat késést úgy tudom!
Nem szabad elkeseredni, egyébként azért indult a topic, hogy segítsünk amikor valaki "bekattan".
Hőgörbéd van esetleg? Érdemes vezetni! Marcsi
Egyébként Rita fog tudni neked esetleg hasznos infókkal szolgálni PCO-kapcsán, mivel a volt párja nődoki volt fordulj hozzá bátran :)
Biztos nem volt erőd végigolvasgatni az egész topicot, de ha lesz kedved olvasgass bele és meglátod vidáman, pozitívan próbáljuk szemlélni a dolgokat, és sokat poénkodunk igyekszünk legalább is!
Engem augusztusban tettek lapátra a melóhelyről, de azóta ugye babaproject van, jól elvagyok itthon még jó is ez a kis pihi.
Na meg ugye a GYK-el kötöm le magam :)
Moncsi!!! HOOOL VAGY?
Na Moncsi téged is osztanak már a hozzászólásod miatt..
Hát bameg legszívesebben orrba vágnám már őket..
Anita! Lehet hamarabb volt pé-d , de elmondanám hogy van valami a levegőbe, nekem mindíg inkább késni szokott, és 6-7 napig van meg, de most hamarabb jött 2 nappal, és 2 nap vérzés után csak barnázás volt az is kevés..
Többen írták ki h gond volt a havival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!