Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/652 ExCaty ***** válasza:
100%
Sziasztok csajok! Társulhatok? Nekem 4 naoja késik, egy hete egy hétig görcsölt a hsamm, de mára az is elmúlt. Tesztet ma reggel csináltam, de negatív. Ez már tuti nem jött össze. Van itt valaki aki teákat próbál/próbált? Én a múlt hónapban kezdtem el inni őket, de azt hiszem azért még most is folytatom. Meg szedtem barátcserjét is. Pco-m van, vagyis egyenlőre tünetmentes vagyok, leadtam 12 kilót! :) Hogy élitek meg azt hogy nem jött össze? Mi a párommal eléggé el vagyunk keseredve.. annyira úgy éreztük hogy ez most sikerült.
2011. szept. 29. 15:28
 232/652 A kérdező kommentje:

Szia!

Üdv a csapatban (a keresztneved lécci írd mindíg a kommentek végére hogy tudjuk ki írt épp)

Én nem ittam semmilyen teát, de lehet neked azért késett most? Mert pl. a cickafark tea okozhat késést úgy tudom!

Nem szabad elkeseredni, egyébként azért indult a topic, hogy segítsünk amikor valaki "bekattan".

Hőgörbéd van esetleg? Érdemes vezetni! Marcsi

2011. szept. 29. 15:34
 233/652 A kérdező kommentje:

Egyébként Rita fog tudni neked esetleg hasznos infókkal szolgálni PCO-kapcsán, mivel a volt párja nődoki volt fordulj hozzá bátran :)

Biztos nem volt erőd végigolvasgatni az egész topicot, de ha lesz kedved olvasgass bele és meglátod vidáman, pozitívan próbáljuk szemlélni a dolgokat, és sokat poénkodunk igyekszünk legalább is!

2011. szept. 29. 15:37
 234/652 anonim ***** válasza:
100%
Szájban mértem eddig, azt jegyzem továbbra is, de magamnak plusszba felírom a hüvelyi értékeket! aki nem babázik nagyobbal, dolgoztok, vagy mivel foglaljátok le magatokat, hogy ne gondolkodjatok túl sokat? Én faldekorokat gyártok, hogy jobban menjen az idő, így h nincs munkám és párom 5 után ér csak haza! Gitta
2011. szept. 29. 15:44
 235/652 anonim ***** válasza:
100%
én irodában dolgozom, és sokszor felnézek ide amikor a főnököm kimegy az irodából :D későn érek haza, első babára vágyunk a páromal DE NAGYON:) Lulu
2011. szept. 29. 15:53
 236/652 A kérdező kommentje:

Engem augusztusban tettek lapátra a melóhelyről, de azóta ugye babaproject van, jól elvagyok itthon még jó is ez a kis pihi.

Na meg ugye a GYK-el kötöm le magam :)

Moncsi!!! HOOOL VAGY?

2011. szept. 29. 15:59
 237/652 A kérdező kommentje:

Na Moncsi téged is osztanak már a hozzászólásod miatt..

Hát bameg legszívesebben orrba vágnám már őket..

2011. szept. 29. 16:06
 238/652 anonim ***** válasza:
100%
nem értem. vmi baj van. 1 héttel előbb megjött. most szerintetek mi lehet? Anita
2011. szept. 29. 16:21
 239/652 A kérdező kommentje:

Anita! Lehet hamarabb volt pé-d , de elmondanám hogy van valami a levegőbe, nekem mindíg inkább késni szokott, és 6-7 napig van meg, de most hamarabb jött 2 nappal, és 2 nap vérzés után csak barnázás volt az is kevés..

Többen írták ki h gond volt a havival...

2011. szept. 29. 16:25
 240/652 anonim ***** válasza:
100%
nem volt hamarabb. szombaton volt pé-em.
2011. szept. 29. 16:26
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!