Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Most szombaton??
Tuti??
Rendesen megjött? Vagy csak kis pici vérzés mert az jelenthetne jót is.. beágyazódást.
Na itt vagyok csajok, kicsit elmentem a lánnyal a játszira, előbb elaludjon,meg a párommal beszélgettem skype-on egy picit.
Marcsim, lepontoztak engem is? Szarni bele, szól a zene.De akkor is igazunk van, a rohadt életbe, ha senki nem szülne, kihalna az emberiség.
Már nem tudom ki kérdezte kicsit belekavarodtam a nevekbe azt hiszem Zsuzsi, de nem feltétlen van baj azokkal akiknek nehezebben jön össze a baba, mert a családomban szinte mindenkinek 3 gyereke van és 7-8-de akár 9 hónap is kellett mire megfogantak..
Anita lehet hogy beágyazódás! Ha kevés és 1-2 nap alatt elmúlik húú akkor esélyes..
Ha hazajön az uram elugrok a tescoba, de jövök hamar.
Pusza
Sziasztok csajok, a másik topicba írtam, az anyai ösztönösbe, de 2 hozzászólásomat törölték, lehet ilyent? Már nagyon berágtam arra a faragatlan tuskóra, de nem csak én, hanem többek is. Marcsi kár volt belinkelned, mert olyan ideges lettem, hogy össze vissza elhordtam mindennek.
Az utolsó hozzászólások az enyémek, ha van kedvetek olvassátok el, érdemes látni, hogy ilyen "nők" is születnek még a földre. Moncsicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!