Kinek hány hónap próbálkozás után sikerült a baba? Fogamzást elősegítő tippeket is várok (pl. : tea és társai)!
Nekünk a 3. eredménytelen hónapunk volt.
Tudom, hogy ez még nem sok idő, de már annyira szeretnénk a bébit!
A 3 hónap, az semmi! Ne aggódj! Mi is nagyon szeretnénk babát! Én is azt hittem, hogy majd ha egyszer nem védekezünk, rögtön terhes leszek. Be kellett látnom, hogy ez nem így működik!
Nekünk az első terhesség 5 hónap után sikerült, csak sajnos elhalt, ami a 12 hetesen derült ki.
Most újra próbálkozunk, ez a 2. hónap. Kíváncsi leszek, most mennyi időbe fog telni, hogy újra terhes legyek!
Múlt hónapban én is elkezdtem mérni a hőmet. De ezt sztem több hónapon keresztül kell figyelni.
Én is azt hittem, hogy nem nagy cucc ez, gyorsan összejön.
Mindig érzem ha pé.m van és középidőben 2 naponta együtt is voltunk (azt mondják, jobb mint ha naponta bújnánk össze), de sajnos nem hozott eredmény. Múlt hónapban 4 napot késett, de szerintem csak azért, mert annyira nem akartam, h megjöjjön.
84?
Természetes úton sikerült?
Nem lombikos baba, és igen, 84 hónap. Azért írtam így, h érzékeltessem a különbséget, h már 3 hónap után stresszelsz. Nekem az első 1 évben eszembe sem jutott, h miért nem sikerül. Szeressétek egymást, sokat, és nagyon! Ha 1 év alatt nem sikerül, akkor is ráérsz majd aggódni, addig pedig mindent bele!! :-)
23+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!