Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány hónap próbálkozás...

Kinek hány hónap próbálkozás után sikerült a baba? Fogamzást elősegítő tippeket is várok (pl. : tea és társai)!

Figyelt kérdés

Nekünk a 3. eredménytelen hónapunk volt.

Tudom, hogy ez még nem sok idő, de már annyira szeretnénk a bébit!

2011. júl. 15. 16:15
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Nem stresszelek csak türelmetlen vagyok... :)

A környezetemben szinte csak olyanok vannak,akiknek rögtön sikerült.Csak kíváncsi vagyok más esetekre is.

2011. júl. 15. 22:11
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

akkor sorstársra lelhetsz bennem :D

Körülöttem is mindenki terhes. és igen, azonnal sikerült nekik. csak én nem tudok teherbe esni már 1 éve :(

én megértelek, tényleg elszomorító, hogy mindenki szül, csak én nem tudok teherbe esni :((

2011. júl. 16. 12:57
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi is több mint egy eve varunk a babára. Ugy erzem hogy mostmar megorőlök.Környezetmben is mindenki szul csak en nem .....Ma reggel egy ismerösöm rákerdezett hogy terhes vagyok e, mert kicsit meghiztam, azt hittem mindjart kiugrog az ablakon....
2011. júl. 16. 17:04
 14/28 A kérdező kommentje:

Örülök, hogy egymásra találtunk itt :)

Mindenki azt mondja ne aggódjak, majd lesz. Végül is annyira nem aggódok még, csak iszonyatosan vágyom rá. Tisztában vok azzal is, hogy 3 hónap nem nagy idő.

1 évig úgy tudom nem is csinálnak semmit. Nektek néztek már vmit? Egyáltalán mi az első amit megnéznek?

2011. júl. 17. 13:19
 15/28 anonim ***** válasza:

12.57-es vagyok. én hétfőn kezdem a kivizsgálásokat: vérvétel (hormon) hüvelyi UH (peteérés a 11.napon) és a 21. ciklusnapon újabb vérvétel.

férjem megy andrológiai kivizsgálásra.

2011. júl. 17. 15:33
 16/28 anonim ***** válasza:
első gyerek elsőre!
2011. júl. 18. 17:26
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Kereken 3 év múlva jött össze, most vagyok 32 hetes. Én is rágörcsöltem. Kb. 1 év múlva lettek + tesztek, de rögtön meg is jött. Kb. 1,5 év után kezdtünk el vizsgálódni, minden oké volt, így nem mentünk neki a felkínált inszeminációknak. Majd egy sima hőtérképes vizsgálat során a vizsgálatot végző megkérdezte, hogy tudok-e a pajzsmirigyről, mert kicsit hideg az a terület... Hát, én nem tudtam, és akkor kezdtem el kicsit utánaolvasni. Nincs gond a pajzsmiriggyel, referencia értéken belül voltam, csak épp a babához volt magas a TSH. (2 alatt kell lennie.) Gyógyszert kaptam, csak a magam megnyugtatása végett, és kb. fél év múlva jött össze, most karácsonykor már útban volt!

Ne légy türelmetlen, annál rosszabb, nekem is voltak időszakok, mikor betege voltam!!! Vizsgálatokat kérni ráérsz 1 év után is, addig csak szeressétek egymást, használjátok ki a nyári buja meleget! ;-)

És gondolj arra, hogy megvan az oka, mikor érkezik hozzátok egy kis angyalka, majd Ő tudja, mikor választ ki titeket!!!

2011. júl. 18. 17:59
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
1 gyerek 9 hónap után de úgy, hogy nem tettünk érte érte semmit mert kicsit későbbre terveztük bár nem is védekeztünk. A második 3 hónap után úgy, hogy 2 sikertelen hónap után vettem LH tesztet és azzal az első hónapban összejött. Ő még pocakban. :)
2011. júl. 18. 18:03
 19/28 A kérdező kommentje:

Én is most vettem LH tesztet. De csak azért, hogy tudjam van-e peteérésem. A görbén nem tudok 100%-osan elmenni. Nagyon ingadozó.Igaz ez volt az 1. hőmérőzős hónapom, nincs rutinom a dologb

Remélem ez a hónap sikeres lesz :)

2011. júl. 18. 18:24
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Mi úgy döntöttünk, hogy mától nem védekezünk(gyógyszert szedtem, pont szünetben találtuk ki, abbahagytam), kisbabát szeretnénk. Nem görcsöltünk rá, akkor voltunk együtt, amikor jól esett:)) Olvasgattam itt, hogy peteérés meg minden, jó nagy hülyeségnek tartottam, úgyhogy nem is foglalkoztam vele.:) Pedig visszagondolva azért mégsem akkora hülyeség:) Ne akarjátok görcsösen, élvezzétek az együttléteket, szeressétek egymást:)
2011. júl. 18. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!