Kinek hány hónap próbálkozás után sikerült a baba? Fogamzást elősegítő tippeket is várok (pl. : tea és társai)!
Nekünk a 3. eredménytelen hónapunk volt.
Tudom, hogy ez még nem sok idő, de már annyira szeretnénk a bébit!
Nem stresszelek csak türelmetlen vagyok... :)
A környezetemben szinte csak olyanok vannak,akiknek rögtön sikerült.Csak kíváncsi vagyok más esetekre is.
akkor sorstársra lelhetsz bennem :D
Körülöttem is mindenki terhes. és igen, azonnal sikerült nekik. csak én nem tudok teherbe esni már 1 éve :(
én megértelek, tényleg elszomorító, hogy mindenki szül, csak én nem tudok teherbe esni :((
Örülök, hogy egymásra találtunk itt :)
Mindenki azt mondja ne aggódjak, majd lesz. Végül is annyira nem aggódok még, csak iszonyatosan vágyom rá. Tisztában vok azzal is, hogy 3 hónap nem nagy idő.
1 évig úgy tudom nem is csinálnak semmit. Nektek néztek már vmit? Egyáltalán mi az első amit megnéznek?
12.57-es vagyok. én hétfőn kezdem a kivizsgálásokat: vérvétel (hormon) hüvelyi UH (peteérés a 11.napon) és a 21. ciklusnapon újabb vérvétel.
férjem megy andrológiai kivizsgálásra.
Kereken 3 év múlva jött össze, most vagyok 32 hetes. Én is rágörcsöltem. Kb. 1 év múlva lettek + tesztek, de rögtön meg is jött. Kb. 1,5 év után kezdtünk el vizsgálódni, minden oké volt, így nem mentünk neki a felkínált inszeminációknak. Majd egy sima hőtérképes vizsgálat során a vizsgálatot végző megkérdezte, hogy tudok-e a pajzsmirigyről, mert kicsit hideg az a terület... Hát, én nem tudtam, és akkor kezdtem el kicsit utánaolvasni. Nincs gond a pajzsmiriggyel, referencia értéken belül voltam, csak épp a babához volt magas a TSH. (2 alatt kell lennie.) Gyógyszert kaptam, csak a magam megnyugtatása végett, és kb. fél év múlva jött össze, most karácsonykor már útban volt!
Ne légy türelmetlen, annál rosszabb, nekem is voltak időszakok, mikor betege voltam!!! Vizsgálatokat kérni ráérsz 1 év után is, addig csak szeressétek egymást, használjátok ki a nyári buja meleget! ;-)
És gondolj arra, hogy megvan az oka, mikor érkezik hozzátok egy kis angyalka, majd Ő tudja, mikor választ ki titeket!!!
Én is most vettem LH tesztet. De csak azért, hogy tudjam van-e peteérésem. A görbén nem tudok 100%-osan elmenni. Nagyon ingadozó.Igaz ez volt az 1. hőmérőzős hónapom, nincs rutinom a dologb
Remélem ez a hónap sikeres lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!