Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
2011. szept. 28. 08:23
201/652 anonim válasza:
szia, muszáj volt az abortusz? az egyik ismerősöm is úgy lett terhes. most szült, szerencsére semmi bajuk. A.
202/652 Katika19 válasza:
hát nekünk mindenki mondta,hogy inkább vetssük el mert baja lesz meg nem akartuk más nyakára szülni!mi magunknak akarjuk és mostmár külön vagyunk megvagyunk és most tudjuk vállalni!persze nem telik el nap,hogy ne gondolnék rá,hogy milyen jó lenne ha velem lehetne most de mindenki ellenünk volt még a párom is és én nem akartam,hogy ne legyen apukája!az életemet mindig is végig fogja kísérni a tettem de mit tehettem volna egy magam?!más útam nem volt sajnos de a legfőbb dolog féltem,hogy baja lesz a picinek!:-(
203/652 Katika19 válasza:
Tudom jól ,hogy ezek a dolgok nem mentségek a tettemre!
205/652 Katika19 válasza:
és szerintetek mitől volt a fájás?
206/652 anonim válasza:
Marcsi, olvastad a hozzászólásomat? Moncsi
208/652 Katika19 válasza:
Tudom,hogy most sok nő elítél de mit tehettem volna....egyedül semmire se mentem volna...a babát is néznem kellett,hogy ha beteg lesz vagy valami
209/652 A kérdező kommentje:
Nemis arról van szó, hogy mindenkinek anya tipusnak kell lennie, ne legyen!
De azért azt gondolni hogy egy anya már megszűnik nőnek lenni?
Egy anyatipus minden egyben! Anya, feleség, nő stb.
Nem igénytelen, és nem kevesebb mint mielőtt szült volna.
Én tiszteletbe tartom azt aki nem akar gyereket, szíve joga, de fikázni azokat akik a gyerekeikért élnek.. Hát..
2011. szept. 29. 14:39
210/652 Katika19 válasza:
peteérésem elvileg mától van meg máskor soha nem fájt.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!