Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Na mostmár engem hogy le fognak pontozni :) De mostmár megnyugodtam kiadtam magamból..
Rá se nézek többet arra a nyomi topicra!
Mi ez a csend lányok??? Mindenki hancúrozik vagy mi??
Az én uram még mindíg dolgozik...
Bakker! Kitörölték!!!
Azt írtam: "ANYÁD A TENYÉSZKANCA, DE KÁR VOLT ILYEN BORJAT ELLENIE!"
Kitörölték!!
Keresek drágám, de csinálok majd egy új regisztrációt és az ilyen bosszantó idiótáknak onnan fogok írni :) Majd linkelgetek te is ha találsz valami jót muti!!
Amúgy jókat írtál :)
Te engem úgy fel tud idegelni az ilyen "nő" felrúgnám műhóódnak és legalább tudnám nézni vele az HBO-T :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez szerintem ugyanez a kis liba lehet, bár érdekes ha ennyire nem akar gyereket, miért írja ki többször ugyanazt a kérdést..
Na igen de akkor is megfejelném az ilyet..
Megyek vásárolni hazajött apamaci :) Ha visszajöttem írok!
Na holnap leszek, ma megint összebújás.. Most 2 naponta szeretgetjük majd 1mást, meglátjuk sikeres lesz -e így :)
Jó8! Holnap jövök :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!