Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
2011. szept. 28. 08:23
212/652 A kérdező kommentje:
Olvastam Moncsi! Igazad van..
Engem lepontoztak a mocskok igaz én nem finomkodtam a kis p.csával.. :)
2011. szept. 29. 14:43
213/652 anonim válasza:
Hányas kérdés volt a tiéd?
214/652 A kérdező kommentje:
Katika19!
Nekem a ciklus.hu szerint a múlt ciklusba 15.-én kellett volna pé-nek lenni, de valójában 13.-án volt.
Arra nincs mit adni jobb ha görbét csinálsz.
2011. szept. 29. 14:45
216/652 Katika19 válasza:
értem de az a biztos ha 2-3 naponta összebújjunk...és akkor valószínű úgyis nem?
217/652 anonim válasza:
a kérdés írójának is van anyja gondolom.. vagy őt tényleg a gólya hozta? az karcsú és nem lógnak a mellei...én nem írtam abba topikba de olvastam. lulu
218/652 A kérdező kommentje:
2 napot tartanak a legideálisabbnak.
Ebbe a hónapban mi is 2 naponta bújunk össze. Il. ebbe a ciklusba.
De én vettem ovutesztet is biztos ami biztos :)
2011. szept. 29. 14:48
219/652 Katika19 válasza:
hallottam olyat hogy valaki mensi után esett teherbe...
220/652 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem már a 3. napja, h csak épp megmutatja magát miki, de tegnap nagyon fájt a hasam jobb oldalt! Ma reggel mértem megint szájban 36.4 hüvelyben 36.7! Ennél összevisszább görbéje senkinek sem lesz,mint nekem.... Gitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!