Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Itt a görbém! De még gyenguska..
Hát zavart hogy egyforma.. Meghát kosztümöt 3000ft-ért? Hol veszel?
Nemsoká megint eltünök mert be kell festenem a menyasszony haját csak most elugrott pedikűröshöz..
De jövök ám vissza nyugi eszem ágában sincs elpártolni, hát az egyik főhibbant vagyok!!
Amúgy nemcsak az a durva, hogy aki nem akar az terhes lesz, hanem engem kiakaszt az olyan kérdés is mint mindjárt linkelek nektek egyet..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
ez kiakaszt!! Lenézik bameg az anyákat??
De olyan kiakasztó!! Mit képzel az ilyen magáról??
Nem azért mondom de ilyeneket kijelenteni hogy "ocsmány lehet a teste!?"
Úristen! Annyira szánalmas kis p.csa az ilyen!
Majd ha 1x elveszi valaki feleségül, és nem szül gyereket és a férje csinál valaki másnak egy babát majd pislog a fejéből kifele..
Nem igazán ismerek olyan férfit, aki ne akarna utódot..
14.21.-kor írtam én is ebbe a topicba, olvasd el, ez egy akkora suttyó, hogy ilyet még nem látott a világ. Na ezeknek egyből sikerül ha kicsit nem figyelnek oda!
Moncsi
:)
én mondjuk azokat sem értem, ha már itt tartunk, akik nem akarják szoptatni a gyereket(mármint ha tudják), nehogy a cici megereszkedjen. A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!