Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

Itt a görbém! De még gyenguska..
Hát zavart hogy egyforma.. Meghát kosztümöt 3000ft-ért? Hol veszel?
Nemsoká megint eltünök mert be kell festenem a menyasszony haját csak most elugrott pedikűröshöz..
De jövök ám vissza nyugi eszem ágában sincs elpártolni, hát az egyik főhibbant vagyok!!
Amúgy nemcsak az a durva, hogy aki nem akar az terhes lesz, hanem engem kiakaszt az olyan kérdés is mint mindjárt linkelek nektek egyet..

De olyan kiakasztó!! Mit képzel az ilyen magáról??
Nem azért mondom de ilyeneket kijelenteni hogy "ocsmány lehet a teste!?"
Úristen! Annyira szánalmas kis p.csa az ilyen!
Majd ha 1x elveszi valaki feleségül, és nem szül gyereket és a férje csinál valaki másnak egy babát majd pislog a fejéből kifele..
Nem igazán ismerek olyan férfit, aki ne akarna utódot..

14.21.-kor írtam én is ebbe a topicba, olvasd el, ez egy akkora suttyó, hogy ilyet még nem látott a világ. Na ezeknek egyből sikerül ha kicsit nem figyelnek oda!
Moncsi

:)
én mondjuk azokat sem értem, ha már itt tartunk, akik nem akarják szoptatni a gyereket(mármint ha tudják), nehogy a cici megereszkedjen. A.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!