Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Sziasztok csajok, tegnap már nem tudtam írni, mert megjött az uram, nem beszéltünk a munkáról, de látom kicsit lehiggadt, hétfőn akar kimenni ausztriába egy másik céghez, de ha az nem jön össze, akkor szerintem, remélem marad itt. Most ment el dolgozni, remélem gondolkodik ma.
Marcsi, nem tudom Myra miért ne írhatna ide?!
Lányok, akik görbét vezettek, vagy értetek hozzá, a rendszer húzza be a középhőmérsékletet a ciklus.hu-n???? Még csak ez lesz az első rendes mérési hónapom.
Pusz:Moncsi
Értem, akkor jó :)
Nagyon megjött a miki, nem tudom mikor múlik el, annyira ideges vagyok,még olyan soká lesz peteérés, ha lesz egyáltalán...
Szia Anita!
Üdv a klubba! Sok sikert! Pontosan mikorra nem várod?
Mikor tesztelsz? Van görbéd? Link ha van!
Puszi Marcsi
Szia Anita, légy üdvözölve nálunk, itt mindenkinek sikerül majd ebben a hónapban :D
Első lenne? Hány évesek vagytok?
Moncsi
De hülye vagyok,hiszed írtad,hogy a második lenne, bocs XD
Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!