Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Igen, a napocska trans telephelye. XD
A párom 3 éve dolgozik itt, osztrák-magyar DHL-nél, körfuvart visznek, német-osztrák.pest. Azért aggódok, mert ha mégis itt marad, már nem minden másnap lesz itthon, hanem csak hétvégén, és lekésünk a babiról. Most a pesti körön van, de most meg itt van nálam miki :(
Sziasztok! Csatlakozhatok? :)
Kicsit félek, mert már 8 napja nem jön meg, és van 3 negatív tesztem. Nem tudom, mitől lehet... Csak 1-2 napot szokott ingadozni.
bodzavirag
Ebben reménykedek én is!
Február óta nem szedem a gyógyszert, március-áprilisban a szervezetem meg volt hülyülve, de azóta viszonylag rendben vagyok, ezért nem értem most ezt. Remélem, hogy mégis baba!
bodzavirag
Jó reggelt lányok!Mostmár tényleg szép kis csapatot alkotunk.Én el vagyok egy kicsit kenődve, mert elég furán alakul a hőgörbém.Olyan szép PCOS-S :(
Íme: [link]
sziasztok csajok.
ma reggel teszteltem volna, de éjjel rám jött a pisilhatnék és úgy voltam vele, hogy nem pazarolom el most reggel a tesztemet mert csak 1 van, hanem holnap reggel csinálom meg. próbáltam visszatartani a pisit de már annyira szúrt, hogy muszáj volt wc-znem :D holnap megírom az eredmény. pussz
Lulu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!