Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
ÚGY SZERETNÉK ANYA LENNI!! :) Vajon milyen érzés lehet?
lulu
Marcsi, neked jövő héten ovu! Úgy irigyellek ám! Nekem még legalább 2 hét.
Nem tudom myrával mi lehet, szerinted megtartják? Moncs
Bizony jövőhéten ovu :)
Olyan jó már alig várom!
Én is szeretnék már anya lenni Lulu.
Hát Myráék nem tudom mit tesznek, szerintem nem tartják meg.. Mert ha megtartanák akkor dumcsizna velünk..
De nem tom..
Marcsi, Moncsi, Anita, Rita, bodzavirág,
biztos jó érzés lehet hallani a gyereked sírását, látni ahogy nevet, amikor boldog, amikor átölel az az érzés, akkor az illatát érezni .. :) még a kakija is illatos lenne számomra. lulu
Moncsi imádlak! Ez furi volt: "Marcsival garantáljuk" XD
Garantáld nekem hogy a férjem nem lesz hulla estére!
Tegnap este bealudt, mielőtt még..
Hagytam pihenni mert 12órát melózott ráadásul kemény fizikai munkát csinál, építőiparban gályázik...
Marcsi én is imádlak, tudod! XD
Lulu, képzeld most kezdte el mondogatni a lányom, hogy szeetlek aja, olyan jó érzés amikor átölel, meg hozzám bújik, bár ha itthon van az apja, akkor én le vagyok kakálva, hiszen ők szerelmesek egymásba, nagyon bensőséges kapcsolat van közöttük. Én inkább a fiammal vagyok így, ő meg inkább anyás, pedig már lassan 10 éves. Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!