Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
Figyelt kérdés
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
2011. szept. 28. 08:23
331/652 anonim válasza:
Kedves Kérdező...köszönöm a meghívást, jó kis oldal...!:)
332/652 anonim válasza:
Niki.Nekem a jövőhéten kell elvileg megjönnie, de elég csúnya a görbém és lehet, hogy jó hosszú lesz ez a ciklus.Nekünk ez az első hónapunk, hogy próbálkozunk.Én is szedek vitaminokat:E vitamin, Elevit, C vitamin.Ha megjön akkor lehet hogy elmegyek a dokihoz hogy figyeljük mi is uh-on az eseményeket, hogy egyáltalán van-e peteérésem.Szerintem ebben a hónapban nem is volt.Remélem nekem is felír egy kis clostyt és attól hamarabb lesz babukánk.Rita
333/652 anonim válasza:
Szia Marcsim, írtam a Myrának, válaszolt, majd nézd meg, úgy néz ki megtartják, ha a neurológus engedi, szóval jól alakul az élete remélhetőleg. Moncs
334/652 A kérdező kommentje:
Írtam Myrának én is!
Remélem minden rendben lesz és megtarthatják a picit!
Úgy irigylem azért hogy az első hónapban összejött nekik :)
Lehet mégsem olyan sz@r az a mikroszkóp...
2011. szept. 30. 11:33
335/652 anonim válasza:
Sziasztok csajok!Ismét itt vagyok.Volt itt már közületek valakinek átjárhatóságija?Mert nekem jövő hónapban az következik,ha meg jön most is a bajom...Zsuzsi
336/652 anonim válasza:
Szia Zsuzsi!Én is úgyanígy vagyok.Closti mellé kapok szurit,ha ez a hónap sem sikerül átjárhatóságira fog következni. Remélem egyikünknek sem kell kell menni.:)Te kaptál már tüszőrepesztőt?Szedsz valamit?Állítólag elég fájdalmas úgyhogy én szerintem a laparoszkópiát választanám....remélem eddig nem jutunk el:)))
337/652 anonim válasza:
Nem szedek semmit.7hónapja próbálkozunk,már 3hónapja járok orvoshoz.Legelőször a pé-met figyelte a doki,azt mondta ez lesz a következő vizsgálat,amire sor is került volna ebben a hónapban menzi után,de a kórházban előttem elvégezték valakin ezt a vizsgálatot és mivel egy eszköze van a kórháznak,igy elhalasztottuk jövő hónapra.Nagyon félek ettől a vizsgálattól,de azt hallottam,hogy utána könnyebb teherbe esni.zsuzsi
338/652 anonim válasza:
Remélem ebben a hónapban sikerülni fog...csak pozitívan
Niki
339/652 A kérdező kommentje:
Nikinél a pont!
Csak lazán lányok :)
Sikerülni fog!
2011. szept. 30. 12:28
340/652 anonim válasza:
Én is remélem!Most már nem figyelem a jeleket,mert már jó párszor becsapott a testem.Sajnos nem tudom hogy ebben a hónapban mi sikerrel jártunk-e,mert a drága férjecském rengeteget dolgozott,igy rám már nem maradt energiája.Azért remélem elkaptuk a pé-t...zsuzsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!