Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Megyek dokihoz,majd este megírom mi volt!
Niki
Sajnálom Bodzavirág, akkor együtt állunk neki a kövi. hónapnak. Méred a hődet? Nekem ez a 3. ciklusnapom
Moncsi
MARCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!
Hol vagy?????????????????????????????????????
ÉN IS CSAK KB 2 HETE MÉREM, DE AZ TUTI,HOGY VOLT PETEÉRÉSEM, MERT FENT VOLT A HŐM, ÉS MOST MEG A BÉKA SEGGE ALATT VAN.Bocs, nem nagybetűvel akartam írni XD
Szerintem az október a mi hónapunk, és jó lesz dög melegben szülni.:)
Moncsi
(úgy látom, már csak mi vagyunk ébren)
sziasztok csajok.
ma reggel megcsináltam a tesztet, csont negatív lett. :( nem baj, nem adjuk fel! Lulu
Sziasztok!
Jaj nagyon beteg vagyok alig van hangom..
Lányok ma nem leszek mert esküvőre megyünk, igaz csak délután de készülődök holnap leszek tutira.
Puszi
Sajnálom Lulu de jól írtad, ne add fel.
Egyébként tegnap azt mondta a sógórnőm: "Marcsi hidd el a baba tudja mikor akar majd jönni! Te meg addig hiába állsz a fejedre is akár, ha még nem jött el az ideje, nem jön"
Nekik is 3 gyerkőcük van.
Moncsi remélem már jobb kedved van!!! Tegnap olyan kis depis voltál :(
Majd még lehet felnézek az esküvő előtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!