Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
A Noel nagyon jó név.
Őszintén én se ragaszkodnék a Józsefhez, de a párom igen.
Bárcsak a névadáson kellene csak gondolkodni, nem azon mikor fogan meg a kis lurkó :)
Nagyon be vagyok zsongva.. Annyira vágyom arra h pozit teszteljek a férjem szülinapjára..
Már egy csomó elképzelésem van hogy adnám a tudtára hogy jön a baba :) Hajjjajjj....
Hányadikán van a szülinapja? Akkor ezek szerint skorpió ugye?
És te milyen jegyben születtél?
29.-én lesz. Bár elvileg 21.-ére jelzi a kövi mensit a ciklus.hu.
Igen skorpió, én meg szűz vagyok.
Anyukám is okt.29. !
Én Bak vagyok, párom Kos, lányom Oroszlán, fiam Halak. Egy egész állatkert XD
Ha most foganna a pici, rák lenne. Ha novemberben, akkor oroszlán, mint a lányom.
Állatkert XD ez jó.
Amúgy a napokba nézegettem a neten ilyen horoszkópos dolgokat szexhoroszkóp meg párkapcsolat horoszkópot, és van bennük némi igazság.
De egyszer kaptam kölcsön egy könyvet egy osztálytársamtól, és ilyen elemzések voltak benne hát totál igaz volt ránk, szóról-szóra, sőtt az előző kapcsolatomban ikrek jegyű volt a barátom, és pont azon bukott el a kapcsolatunk amit írt a könyv.
De jó lenne még egyszer beleolvasni abba a könyvbe...
Érdekes dolgok ezek...
Nekem van gyermek horoszkópos könyvem, a gyerekek 12 éves koráig bent van minden, de tényleg minden. Nagyon igaz minden a gyerekeimre amit olvastam benne.
Nagyon kivagyok ma, már 6 fajta kaját főztem az uramnak, amit kivisz. Kezd kicsit elegem lenni a mai napból :(
Nem igazán tudom ezt a Jónás naptár dolgot..
Van valami kalkulátor? Vagy hogyis van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!