Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Sziasztok,jó reggelt. Nem baj Lulu, akkor együtt kezdjük újra, nekem mára elment a miki, úgyhogy ma már összebújás lesz.
Marcsi azért gyere ha tudsz, de jó szórakozást, remélem nem vagy annyira beteg. Kalapkúrát vegyél!
Puszi Moncsi
Hát vettem strepsils a mert annyira fájt a torkom hogy csuda.
Még mindíg fáj, de már sokkal jobb.
Ez a ciklusom 10. napja eddig ilyen a görbém:
Tegnap se volt bújás, mert épp halálomon voltam. :(
Nemsoká jön az egyik barinőm megcsinálja a hajam, befesti meg nem tudom kitalálunk valami frizkót.
Az ovutesztet hétfőn kezdem el, ha csak holnap a hőm nem lesz alacsonyabb.. Úgy jó szerintetek?
Van 10 db ovutesztem. Holnap vagy hétfőn kezdjem? HELP!
Szia drágám, szerintem holnap kezd el, nehogy lekéssetek róla!
Az én hőm meg vonalzót nyelt : [link]
Szerinted? Én nem értek hozzá!
Moncsi
sziasztok. sajnálom Lulu. :(
nekem meg megjött képzeljétek el, de a hőm 36,8 volt reggel. A.
csajok, ha kijön a második csík fél óra múlva a teszten azt már nem számítják bele?
amikor megcsináltam sötét volt reggel 6kor és nem is figyeltem csak láttam nincs csík és kidobtam a kukába. majd kivettem fél óra múlva és van ott csík.
lulu
Milyen teszt volt?
Nekem ha nem voltam terhes, semmilyen csík nem volt még 3 nap múlva sem. Ha kijött szerintem baba van a dologban.
Moncsi
Teszel fel képet róla?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!