Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Jó reggelt!
Meséltem este a férjemnek ezt a Jónás naptár dolgot, hogy milyen érdekes..
Tényleg azóta is ezen gondolkodom, hogy azokból az infókból (szül.idő, hely, név) hogy a francba tudja belőni a pé-t???
Besz@rás...
Kíváncsi leszek mikor lesz pozi az ovuteszt.. Ha 6.-án akkor eldobom az agyam...
Hanyadik ciklusnapnál jársz Moncsim? Én 12..
Én csak a 6.-on sajna. Olyan soká még....
:(
Hanyadikára jelzi az ovudat a ciklus.hu?
Szerintem ha hétvégén akcióztok vagy inkább jövőhét hétfőn hajnalba lesz esély a babára!!!
Lehet akkorra már itthon sem lesz.
Képzeld, van egy egerünk, azt hajkurászom már 2 órája
ÓÓÓ nem félsz tőle??
Nekünk a padláson szokott valami motoszkálni, sokszor annyira kapar hogy felébredünk rá..
Van már a padláson egérméreg, patkányméreg, egér ragasztó, 2 lecsapós csapda, de öregem ez okos egy jószág...
Mindet kikerüli..
Röhög rajtunk XD
Na megvan vazze! Remélem nincs több! Hülye kutya nem fogja meg, bezzeg a macskát. :)
Fölporszivóztam, máshogy nem ment, így is másfél óra volt, mire elkaptam, de addig úgysem nyugszok.
Na, hogy eltűntek a lányok mi?
Sziasztok!Én nem tüntem el...csak melóztam a hétvégén reggeltől estig,ma hála az égnek szabadnapos vagyok.A doki megnézte a kisfickókat ,szerencsére nagyon jól érzik odabenn magukat.A ph értékem magas tehát nagyobb esély van a fiúra!A férjem örülhet:)Pénteken lesz a 13.napom de akkor dolgozom úgyhogy meg kell beszélnem az orvossal hogy mikor menjek.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!