Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Hétfőn hajnalban a Zsüli rajtunk ugrál, mi általában csak este vagy éjjel tudunk együtt lenni. Rengeteg kávét is iszom, lehet le kellene állnom vele. Meg fáj a hasam is, nem értem, pedig most múlt el a menzim. Moncsi
Nagyon aranyosak vagytok ám!!!
Lulu!
Dehogy vagy szánalmas!! Nyugi van holnap reggel tesztelsz és kiderül! Csak kérlek ne Medilabossal mert az fos!!!
Moncsi éjjel is jó lesz :) Nyugi lányok!!
Szúúúú-szááááááá
5 óra körül ovutesztezek kiváncsian várom ma milyen lesz :)
Este felteszem a képet.. :D
Hmm szinte ugyan olyan mint a tegnapi.
Szóval még negatív egyenlőre.. :(
Akkor pihentessétek a kiskatonákat. :D
Én meg most tudtam meg, hogy a párom jövő héten is németes körön lesz, úgyhogy nekem tuti kilőve ebbe a hónapba a babásodás, mert mikor szabira jön, akkor meg már késő lesz.
Jobb volt az előző munkaköre, minden másnap itthon volt.
Moncsi
Bocs,hogy idáig nem írtam, most aludt el a lányom. Szombaton reggel jön haza, valószínű, hogy hétfőn este megy is vissza.
Most beszéltünk, még nem tudják a beosztást.
Naon el vagyok keseredve.
Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!