Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Az pont jó úgy Moncsi!
Mert a ciklusod 13. napján még itthon lesz!
Nem kell elkeseredni mert sikerülhet tudod hogy több napig élnek a kis fickók! :)
Jó8!
Raksz fel holnap nekem görbédet?
Csak had nézegessem!
Jó éjszakát, puszika: Moncsi
Ismered a babát tervezök otthona című honlapot? Tök jó görbék vannak példának, el lehet nézegetni órákat.
Na most már tényleg megyek, jó éjszakát! Moncsi
Szerintem azért még van remény...
Ne add fel! :)
Hát nem tudom lehet hogy ma lenne ovum?? Már tegnap óta fájdogál a hasam... Kiváncsi leszek az ovutesztre este.
Elég bíztató a görbéd, lehet ma, vagy holnap reggel lesz valami. Remélem neked sikerül minél hamarabb, és megtapasztalod az anyaságot végre, hidd el, ennél csodálatosabb érzés nincs!
Moncsi
Ámen! :)
Pont tegnap beszélgettünk a férjemmel, és mondta hogy ő azt gondolta hogy az első vagy a 2. hónapba sikerül, és bezzeg ha nem akarnánk akkor rögtön összejönne..
Utána elkezdtünk arról beszélni, mennyire nem akarunk gyereket.. :)
Hátha bejön XD
Szerintem ne írd le ezt a hónapot mert igenis van esély!!!!
Sajnálom Lulu!!
De nyugi sikerülni fog a baba!!
Többet ne vegyél Medi-Lab tesztet mert átvágja az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!