Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯
 541/652 anonim ***** válasza:

ugyan azt dobja ki Moncsinak is mint nekem mert a születési dátumot nézi és ahhoz viszonyítja a Hold állását. Írhatnád névnek hogy Incifinci Anna akkor is ugyan az lenne az eredmény. bocsi hogy itt okoskodom, de nem hallgattok rám !

lulu

2011. okt. 4. 09:55
 542/652 anonim ***** válasza:
Element az üzim Moncsi? Rita
2011. okt. 4. 09:57
 543/652 anonim ***** válasza:
Én nagyon nem értek ehhez a naptárhoz, de akkor ha valaki akkor és ott született pontosan mint én annak pont akkor lesz gyermeke mint nekem?Ez egy kicsit fura.Nem hiszek ebben, de azért számold ki te is Moncsi légyszíves.Mostmár kíváncsi vagyok.Rita
2011. okt. 4. 10:00
 544/652 anonim ***** válasza:

IGAZA VAN LULUNAK!

Bocs, jó a táblázata, az alapján nézd meg, hogy e szerint mikor voltál termékeny szeptemberben. Neked kétesélyes, tehát vagy fiú, vagy lány. Fura, mert nekem a múlt hónapban is pontosan jelezte az ovumat, és akkor is volt. Bocs Lulu, ez nemm azért volt, mert nem hittem neked, de én teljesen kitöltöttem, és nekem kérte a teljes nevet. Moncsi

2011. okt. 4. 10:04
 545/652 anonim ***** válasza:

Moncsi! Mit jelent az hogyha nincs fent a piros vonal felett a gyerek neme? Az a hónap nem termékeny? Nekem ez volt júni, júli. augusztus, szeptemberben és tényleg nem lett baba. Augusztusban elvetéltem.

Szerintetek van összefüggés? Tényleg igaz ez a Jónás módszer? Lulu

2011. okt. 4. 10:12
 546/652 anonim ***** válasza:
Lulu, ilyenkor kétesélyes, szóval fiú is lehet és lány is. Nem azt jelzi, hogy nincs peteérés. Nekem fiút jósol ebben a hónapban, augusztusban én is elvetéltem.
2011. okt. 4. 10:18
 547/652 anonim ***** válasza:

sziasztok. ezt nézzétek: [link]

Anita

2011. okt. 4. 10:19
 548/652 anonim ***** válasza:
Most nem mondom, hogy én teljesen hiszek benne, csak elgondolkodtató, hogy nekem, akinek össze vissza ciklusom van, tehát 26tól 33napig bármikor megjöhet, pontosan jelezte a múlt hónapban is, és erre a hónapra is akkorra jelzi, mint a ciklus.hu. Moncsi
2011. okt. 4. 10:20
 549/652 anonim ***** válasza:
Anita, szerintem tesztelj! Moncsi
2011. okt. 4. 10:21
 550/652 anonim ***** válasza:
de még mindig mensizek. szerintetek ilyenkor mi van? Anita
2011. okt. 4. 10:21
❮❮ ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!