Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
ugyan azt dobja ki Moncsinak is mint nekem mert a születési dátumot nézi és ahhoz viszonyítja a Hold állását. Írhatnád névnek hogy Incifinci Anna akkor is ugyan az lenne az eredmény. bocsi hogy itt okoskodom, de nem hallgattok rám !
lulu
IGAZA VAN LULUNAK!
Bocs, jó a táblázata, az alapján nézd meg, hogy e szerint mikor voltál termékeny szeptemberben. Neked kétesélyes, tehát vagy fiú, vagy lány. Fura, mert nekem a múlt hónapban is pontosan jelezte az ovumat, és akkor is volt. Bocs Lulu, ez nemm azért volt, mert nem hittem neked, de én teljesen kitöltöttem, és nekem kérte a teljes nevet. Moncsi
Moncsi! Mit jelent az hogyha nincs fent a piros vonal felett a gyerek neme? Az a hónap nem termékeny? Nekem ez volt júni, júli. augusztus, szeptemberben és tényleg nem lett baba. Augusztusban elvetéltem.
Szerintetek van összefüggés? Tényleg igaz ez a Jónás módszer? Lulu
sziasztok. ezt nézzétek: [link]
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!