Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
MARCSIIIIII! Itthon van a párod XD?
Moncsi
Bocsi lányok csak anyukámék betoppantak és volt egy kis intéznivalójuk és elkísértem őket.
Na lányok nem győzöm olvasni annyit beszéltetek :)
Az én meglátásom szerint, ez a Jónás dolog nagyon érdekes, mivel a ciklus.hu ugye a ciklusod adataiból képes számolni dolgokat. (mikor jön meg, pé, mindent)
Ez a Jónás meg valami szerb doki volt és rengeteg kutatást végzett, és sok meddőnek mondott nő köszönheti neki a gyerekét, mert bevált a módszere.
Olvastam már azt is, hogy Mao-n a nődokik kb.20ezerért számolnak Jónás naptárral, ezért nincs magyar programm.
Pedig kerestem a neten tegnap órákig.
Fura nem? Hogy néhány adatból aminek semmi köze a ciklusodhoz nagyjából belövi az ovut!
Hát még azt se mondhatjuk hogy kéri mennyi az átlagos ciklusod hossza.. Mert akkor könnyű lenne tippelnie..
Anita szerintem jó a görbéd! Türelem :)
Mind hármótoknak pozitív tesztet kívánok!!! :)
Kezdek begurulni erre a nyomi ovutesztre, nem olyan erős mint a C, és már napog óta stagnál.
Ugye 5 óra fele szoktam csinálni most a hőm miatt nyomattam egyet, de a tököm ki van..
Már azon gondolkodom sz@r ez a vaterás teszt???
Vegyek egyet a rossmannból??
Segítsetek!!
Várjak??? Mi legyen????
Köszönjük Marcsi reméljük három pozi teszt lesz.
Ne legyél elkeseredve, nekem is vaterás volt a tesztem, lehet hogy gagyik.De a rossmanba nagyon drágák ezek a tesztek nem?Bár szerintem nekünk bármit megérne csak babánk legyen!!Azért csinálj egyet még öt körül is lehet hogy az már pozitív lesz.Én szúrkolok neked!!Rita
A rossmanos facelle 2800/5db, de szar.
Mondta Jónás apu,hogy 6-án lesz ovud nem? Akkor meg mit aggódsz? XD
Moncsi
A rossmanos drága legalábbis nekem drága de megvenném ha ezen múlna.. 1800 körül van.
Várok akkor estig, de lehet hogy a gabriel márkájú ovutesztet megveszem a patikába..
Nem tudom mennyibe kerül.. De nem bírok magammal annyira bosszant...
Akkor össze tudom hasonlítani és ha az pozi, akkor nem veszek többet vaterás tesztet.. Hmmm elmegyek a patikába mert nem bírom ki!!!!
Olyan dinka vagyok :(
Most akciós a rossmanos 1800/5db.
Jónás apunak is hiszek, de a hőm esett ma és ez gyanus..
Ha lekéssük az ovut megbolondulok!!!!!!!!!!
Inkább kizúzok a patikába, szerzek gabrieleset csak a férjemnek nem mondom meg...
Mert már így is komplett hülyének néz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!