Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯
 581/652 anonim ***** válasza:

MARCSIIIIII! Itthon van a párod XD?

Moncsi

2011. okt. 4. 11:11
 582/652 A kérdező kommentje:

Bocsi lányok csak anyukámék betoppantak és volt egy kis intéznivalójuk és elkísértem őket.

Na lányok nem győzöm olvasni annyit beszéltetek :)

Az én meglátásom szerint, ez a Jónás dolog nagyon érdekes, mivel a ciklus.hu ugye a ciklusod adataiból képes számolni dolgokat. (mikor jön meg, pé, mindent)

Ez a Jónás meg valami szerb doki volt és rengeteg kutatást végzett, és sok meddőnek mondott nő köszönheti neki a gyerekét, mert bevált a módszere.

Olvastam már azt is, hogy Mao-n a nődokik kb.20ezerért számolnak Jónás naptárral, ezért nincs magyar programm.

Pedig kerestem a neten tegnap órákig.

Fura nem? Hogy néhány adatból aminek semmi köze a ciklusodhoz nagyjából belövi az ovut!

Hát még azt se mondhatjuk hogy kéri mennyi az átlagos ciklusod hossza.. Mert akkor könnyű lenne tippelnie..

Anita szerintem jó a görbéd! Türelem :)

2011. okt. 4. 11:18
 583/652 A kérdező kommentje:

Mind hármótoknak pozitív tesztet kívánok!!! :)

Kezdek begurulni erre a nyomi ovutesztre, nem olyan erős mint a C, és már napog óta stagnál.

Ugye 5 óra fele szoktam csinálni most a hőm miatt nyomattam egyet, de a tököm ki van..

Már azon gondolkodom sz@r ez a vaterás teszt???

Vegyek egyet a rossmannból??

Segítsetek!!

Várjak??? Mi legyen????

2011. okt. 4. 11:56
 584/652 anonim ***** válasza:

Köszönjük Marcsi reméljük három pozi teszt lesz.

Ne legyél elkeseredve, nekem is vaterás volt a tesztem, lehet hogy gagyik.De a rossmanba nagyon drágák ezek a tesztek nem?Bár szerintem nekünk bármit megérne csak babánk legyen!!Azért csinálj egyet még öt körül is lehet hogy az már pozitív lesz.Én szúrkolok neked!!Rita

2011. okt. 4. 12:01
 585/652 anonim ***** válasza:
Marcsim,a rossmanos sz@r.Nekem 7 napig erős pozi volt.Sokn szidják, a gabrielest viszont dícsérik. Moncsi
2011. okt. 4. 12:01
 586/652 anonim ***** válasza:

A rossmanos facelle 2800/5db, de szar.

Mondta Jónás apu,hogy 6-án lesz ovud nem? Akkor meg mit aggódsz? XD

Moncsi

2011. okt. 4. 12:05
 587/652 A kérdező kommentje:

A rossmanos drága legalábbis nekem drága de megvenném ha ezen múlna.. 1800 körül van.

Várok akkor estig, de lehet hogy a gabriel márkájú ovutesztet megveszem a patikába..

Nem tudom mennyibe kerül.. De nem bírok magammal annyira bosszant...

Akkor össze tudom hasonlítani és ha az pozi, akkor nem veszek többet vaterás tesztet.. Hmmm elmegyek a patikába mert nem bírom ki!!!!

Olyan dinka vagyok :(

2011. okt. 4. 12:05
 588/652 A kérdező kommentje:

Most akciós a rossmanos 1800/5db.

Jónás apunak is hiszek, de a hőm esett ma és ez gyanus..

Ha lekéssük az ovut megbolondulok!!!!!!!!!!

Inkább kizúzok a patikába, szerzek gabrieleset csak a férjemnek nem mondom meg...

Mert már így is komplett hülyének néz..

2011. okt. 4. 12:07
 589/652 A kérdező kommentje:

A kutya mindenit de drága!!!!

[link]

2011. okt. 4. 12:09
 590/652 anonim ***** válasza:
Marcsi!Brutál drága!!!A gabriel terhes teszt is nagyon bejött.A legjobb.Hátha az ovuja is nagyon jó.Mikor csinálod meg?Rita
2011. okt. 4. 12:30
❮❮ ... 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!