Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Lulu!!Milyen mára a görbéd?teszel fel linket!
Anita, te hogy vagy?Neked milyen a görbéd?Rita
Hát mostmár hogy lehiggadtam inkább hiszek a hőmérésnek mint a nyomi ovutesztnek.
Lulu szurkolok pénteken teszteltek :)
Mit főztök ma lányok?
Én sült pipi combot rizzsel.
én dolgozom! nem főzök :( ma megyek endokrinológushoz a leletekért, remélem minden rendben lesz ! és most még ráadásul elkezdtem görcsölni is. ÁÁÁÁÁ!
37 fokos a hőm kb péntek óta, de teszteltem és az negatív. szerintem ebből mensi lesz!..
Jaj lányok, Marcsim! Olyan boldog vagyok, úgy néz ki, hogy a párom jövő héten osztrák körös lesz, ami azt jelenti, hogy este megy, reggel jön, tehát minden nap itthon van. Utána héten meg szabin lesz. Már csak azon kell imádkoznom, hogy szombatig ne legyen ovum!!!!!!!! Ugy nem lesz??????!!!!!!
Moncsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!