Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯
 561/652 anonim ***** válasza:

Rita! Dehogynem lesz, lehet már van is!

MARCSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!

Nem jössz belém, belénk lelket önteni?

Moncsi

2011. okt. 4. 10:35
 562/652 anonim ***** válasza:
nem olyan erős, mint szokott lenni, enyhének mondható, piros színű, de nem darabos. bocsi. Anita
2011. okt. 4. 10:37
 563/652 anonim ***** válasza:

10:22-es én voltam Moncsi. Oké Köszi a választ!

De ez már sok késés és a teszt is negatív (4 db teszt).

Ez nem terhesség. Megérezném ha az lenne, semmi tüntetem sincs.

lulu

2011. okt. 4. 10:38
 564/652 anonim ***** válasza:
Anita!Tesztelj holnap reggel, lehet hogy babukád van.Olyan sokan mensiznek a terhesség első pár hónapjában.Júúúúúúj én izgulok érted!!!Lehet hogy meg van az első októberi babásodásunk!!!!Rita
2011. okt. 4. 10:38
 565/652 anonim ***** válasza:
de az nem baj, hogy akkor kezdtem el mensizni, mikor a beágyazódás lett volna? lehet meg sem marad. arra gondoltam, ha péntekig fent marad a hőm, akkor csinálok tesztet. Anita
2011. okt. 4. 10:40
 566/652 anonim ***** válasza:
Lulu! Nekem a 36. napon lett pozi tesztem. És hidd el (már írtam többször is)egyik gyerekemmel sem volt az ég világon semmi tünetem, csak arra lettem figyelmes, hogy már régen menzisztem, mert akkor még azzal sem foglalkoztam, hogy hány naposak a ciklusaim. Egyik terhességemnél sem tudtam megmondani az orvosnak, hogy mikor volt az utolsó menzim, de még körülbelülre sem. 6 hetes pár napos voltam, mire kiderültek. :D Moncsi
2011. okt. 4. 10:42
 567/652 anonim ***** válasza:
De jó én is gondoltam hogyha addig nem jön meg és fentmarad a hőm akkor én is nyomok egy tesztet pénteken.Főleg azért mert hétvégén meccsem lesz és ha véletlen babám van akkor már nem lenne jó játszani.Én kézilabdázok az meg elég dúrva sport és félő hogy megütik a pocit.Két éve amikor terhes voltam akkor még öt-hat hetesen még edzettem.Rita
2011. okt. 4. 10:44
 568/652 anonim ***** válasza:
Lulu, nekem sem volt semmi bajom, csak nem jött meg. Sőt, nekem az egész terhességem alatt semmi bajom nem volt. Ha nem nőtt volna a hasam, meg nem mozgott volna a baba, azt mondtam volna hogy nem is vagyok terhes. :D Anita
2011. okt. 4. 10:44
 569/652 anonim ***** válasza:
Rita, akkor csináljuk pénteken reggel. mit szólsz? ANita
2011. okt. 4. 10:46
 570/652 anonim ***** válasza:

köszi csajok!

ti tényleg tudjátok hogyan kell az emberbe reményt önteni :D

most megint jó kedvem lett.!

majd tesztelek megint, mondjuk pénteken! :D

pussz

lulu

2011. okt. 4. 10:50
❮❮ ... 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!