Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!
24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)
Szept. 22.-én jött meg..
Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D
Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!
Na itt vagyok!
Voltam 4!!! patikába ebből 3-ba nem tartanak ovutesztet, azzal jöttej hogy menjek segédeszköz boltba ott lehet venni.
A 4.-be kaptam, de nem gabriel, hanem Babymark márkájú, 3200ft volt/5 darab.
Nemsoká megcsinálom és megírom.
Ja amúgy mikroszkópot lehet venni minden patikába, 3900ft..
én 2500-ért vettem pg53-at de nekem nem vált be
lulu
Hát bizony ez nagatív...
Igaza lesz Jónás apunak.. De akkor miért esett a hő??
Tudja valaki??
én már nem értek semmit :(
következő hónapban betartom a jónás módszert,,,, azokra a napokra időzíteni az aktív spermákat.
Marcsi!Fel tudsz tenni az ovutesztedről egy képet?Sajnálom hogy még nem pozitív, talán majd holnap.
Lulu, pénteken pozit fogunk tesztelni!!!Addig már nem sok van.Kitartás.Rita
Bocsi lányok de szerintem most elgurult a gyógyszerem!!!
Mi a fenének mérni a hőt, meg kínlódni mikor ez a sz@r meg negatívoskodik itt nekem???
A francba már az egésszel! 13. ciklusnapon zuhan a hő az ember azt hiszi h ovu, megveszem ezt a fost, (jó drágán)
erre nega mint állat????
Annyira kiborultam ettől már teljesen bele vagyok golyózva a baba témába, minden ku@va reggel ki se nyitom a csipámat de már a pofámba a rohadt hőmérő, és azon imádkozom hogy lássam már mikor lesz pé-m, utána meg azon imádkozom h fenn maradjon a ku@va hő, és persze tuti zakózik az egekből a béka segge alá...
Hülyét kapok már.
Aki nem akar gyereket csak elmegy fűvel fával rögtön gyereket szül mi meg kifekszünk már idegileg, azt se tudom mikor merjek szexelni nehogy mire ovu lesz gyenge legyen a sperma minősége.
Istenem na most kijött belőlem a hisztis liba.
Estére tudom feltenni a képet a férjem telefonjával tudok képet csinálni.
Köszi Rita :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!