Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikertelen volt ez a hónap...

Sikertelen volt ez a hónap is? Nem sikerült a baba? Beszélgessünk a következő ciklusban is!

Figyelt kérdés

24 éves vagyok és a párommal szeretnénk babát. Első baba lenne. Még nemrég próbálkozunk, ez lesz a 3. hónap, de már nagyon szeretnék anya lenni :)

Szept. 22.-én jött meg..

Ebben a hónapban biztosan sikerül! :D

Akinek van kedve beszélgetni, hát rajta!

2011. szept. 28. 08:23
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/652 A kérdező kommentje:

Na itt vagyok!

Voltam 4!!! patikába ebből 3-ba nem tartanak ovutesztet, azzal jöttej hogy menjek segédeszköz boltba ott lehet venni.

A 4.-be kaptam, de nem gabriel, hanem Babymark márkájú, 3200ft volt/5 darab.

Nemsoká megcsinálom és megírom.

Ja amúgy mikroszkópot lehet venni minden patikába, 3900ft..

2011. okt. 4. 13:34
 592/652 anonim ***** válasza:

én 2500-ért vettem pg53-at de nekem nem vált be

lulu

2011. okt. 4. 13:42
 593/652 A kérdező kommentje:

Hát bizony ez nagatív...

Igaza lesz Jónás apunak.. De akkor miért esett a hő??

Tudja valaki??

2011. okt. 4. 13:49
 594/652 anonim ***** válasza:

én már nem értek semmit :(

következő hónapban betartom a jónás módszert,,,, azokra a napokra időzíteni az aktív spermákat.

2011. okt. 4. 13:52
 595/652 anonim ***** válasza:
csak már jönne meg vagy ne de akkor legyen már valami. kikészít ez a várakozás!!! lulu
2011. okt. 4. 13:53
 596/652 anonim ***** válasza:
engem is kikészít a várakozás. főleg, hogy most nem tudom mi van. Anita
2011. okt. 4. 13:56
 597/652 anonim ***** válasza:

Marcsi!Fel tudsz tenni az ovutesztedről egy képet?Sajnálom hogy még nem pozitív, talán majd holnap.

Lulu, pénteken pozit fogunk tesztelni!!!Addig már nem sok van.Kitartás.Rita

2011. okt. 4. 13:58
 598/652 A kérdező kommentje:

Bocsi lányok de szerintem most elgurult a gyógyszerem!!!

Mi a fenének mérni a hőt, meg kínlódni mikor ez a sz@r meg negatívoskodik itt nekem???

A francba már az egésszel! 13. ciklusnapon zuhan a hő az ember azt hiszi h ovu, megveszem ezt a fost, (jó drágán)

erre nega mint állat????

Annyira kiborultam ettől már teljesen bele vagyok golyózva a baba témába, minden ku@va reggel ki se nyitom a csipámat de már a pofámba a rohadt hőmérő, és azon imádkozom hogy lássam már mikor lesz pé-m, utána meg azon imádkozom h fenn maradjon a ku@va hő, és persze tuti zakózik az egekből a béka segge alá...

Hülyét kapok már.

Aki nem akar gyereket csak elmegy fűvel fával rögtön gyereket szül mi meg kifekszünk már idegileg, azt se tudom mikor merjek szexelni nehogy mire ovu lesz gyenge legyen a sperma minősége.

Istenem na most kijött belőlem a hisztis liba.

2011. okt. 4. 14:01
 599/652 A kérdező kommentje:

Estére tudom feltenni a képet a férjem telefonjával tudok képet csinálni.

Köszi Rita :)

2011. okt. 4. 14:03
 600/652 anonim ***** válasza:
Marcsi!!Nem baj hogy kiborultál néha ki kell adni magunkból.Én úgy tervezem,hogy a jövőhónapot még mérem ha most nem jött össze és a következőt már nem.Én most is bevettem a leszarom tablettát, ha pénteken negatív lesz a teszt nem fog érdekelni.Lehet hogy már a következő hónapba sem fogom mérni a hőmet.Nem fogom stresszelni magam vele.Két évvel ezelőtt sem méregettem és terhes lettem, sajnos akkor nem maradt meg.Lehet ez a titok:Szarni bele lányok, lesz ami lesz.Rita
2011. okt. 4. 14:09
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!